Χριστίνα Ταχιάου: ποια η άπορη βουλευτής με …5500 ευρώ μισθό

Ποια η άπορη βουλευτής, Χριστίνα Ταχιάου με …5500 ευρώ μισθό;

Η πρώην βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης με το Ποτάμι Χριστίνα Ταχιάου, θέλει οι πολίτες να γνωρίζουν ότι και εκείνη έχει υποστεί τις μεγάλες επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης και κυρίως, ότι ως βουλευτής, δεν πέρασε καθόλου μα καθόλου πλουσιοπάροχα.

Φαίνεται ότι η οργή της κυρίας Ταχιάου για τα όσα ακούγονται και λέγονται για τις ζωές και τους μισθούς των βουλευτών είναι μεγάλη γι’ αυτό και θέλησε, μέσα από ένα μακροσκελές άρθρο της στο protagon.gr, να περιγράψει το πώς βίωσε την περίοδο που άσκησε τα καθήκοντα της στην ελληνική Βουλή.

Η πρώην βουλευτής Χριστίνα Ταχιάου γράφει για το πώς δανείστηκε 5.000 ευρώ από μια φίλη της για να την προεκλογική της καμπάνια, για το πόσο «άγρια» έχει φορολογεί, για τα χαμηλά εισοδήματα που είχε τις προηγούμενες χρονιές ως «μπλοκάκιας» και το πώς ζούσε σε ξενοδοχείο το οποίο πλήρωνε η Βουλή, αφού δεν είχε την τύχη να διαθέτει σπίτι στην Αθήνα.

Γράφοντας για τη ζωή της στο ελληνικό κοινοβούλιο τους προηγούμενους μήνες και τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε, η κυρία Χριστίνα Ταχιάου εξηγεί ότι βρέθηκε να ξοδεύει ασύλληπτα ποσά για φαγητό και καφέδες στη Βουλή, ενώ αποκαλύπτει πως στις κοινωνικές της εξόδους αλλά και στις παρέες της πλήρωνε σχεδόν πάντα τα τραπέζια

Άλλωστε, όπως σημειώνει, «περνώντας ατελείωτες ώρες αναμονής εκεί μέσα, θα φας, θα πιεις, θα ξαναφάς, θα ξαναπιείς, θα κεράσεις και θα κεραστείς».

Η Χριστίνα Ταχιάου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και σπούδασε στη Νομική Σχολή του ΑΠΘ. Μέχρι τα 30λίγο της, οπότε και κατέληξε στη δημοσιογραφία, έκανε όσες περισσότερες δουλειές μπόρεσε κι όσα λάθη πρόλαβε. Tελευταίος της σταθμός: βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης με Το Ποτάμι.

Μιλάει αγγλικά, γαλλικά και γερμανικά και θέλει να ταξιδεύει ασταμάτητα. Ξεχωρίζει τις εποχές(2004-2012) που εργαζόταν στο δημοσιογραφικό συγκρότημα «Μακεδονία», την επταετία 2003 – 2010 που πέρασε ως συμβασιούχος στην ΕΡΤ3, διατηρώντας εκπομπή στο ραδιοφωνικό σταθμό 102 και τα υπέροχα πρωινά ξυπνήματα για να κάνει εκπομπές στον 88μισό και τον www.offradio.gr. Εντυπωσιάζεται με την ποσότητα των αναμνήσεων που ο εγκέφαλός της επιλέγει να μην ανακαλεί. Είναι ο ιδανικός άνθρωπος για πρωινή εκπομπή: ξυπνάει χαράματα μες στο κέφι. Ζει μέσα στη μουσική κι έχει μονίμως το μυαλό της στο βουνό, την ορειβασία, το σκι ή το ποδήλατο. Μονίμως, επίσης, αναρωτιέται αν υπήρχε ζωή πριν το ίντερνετ.

Δείτε γιατί οι Μητσοτάκης-Μπακογιάννη δεν αντάλλαξαν ούτε ματιά και ποιοι οι απίστευτοι χαρακτηρισμοί ανάμεσα σε Θεοχάρη-Μαντά-Ψαριανό.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.