Αισχροί χαρακτηρισμοί Ξυδάκη για Περιστέρη: “Είναι π… όσα λέει για Αμφίπολη-Ηφαιστίωνα”

Τι δήλωσε ο υπουργός Πολιτισμού, Νίκος Ξυδάκης για τις αποκαλύψεις Περιστέρη;

Επίπεδο “μηδέν εις το πηλίκον” φαίνεται πως έχει ο υπουργός πολιτισμού, Νίκος Ξυδάκης, όπως φανερώνουν και οι χαρακτηρισμοί του για το έργο της Κατερίνας Περιστέρη στην Αμφίπολη.

Με το στόμα ανοιχτό άφησε όσους τον άκουσαν ο πρώην Υπουργός Πολιτισμού Νίκος Ξυδάκης καθώς καταφέρθηκε στην αρχαιολόγο Κατερίνα Περιστέρη με πολύ απαξιωτικούς και μειωτικούς χαρακτηρισμούς σχετικά με τις αποκαλύψεις στην Αμφίπολη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ηλεκτρονικής έκδοσης του Βήματος (το vima.gr) έξω από την Ολομέλεια της Βουλής, στο περιστύλιο, στο περιθώριο της εκλογής προέδρου της Βουλής, δημιουργήθηκε ένα άλλο «πηγαδάκι» με τον Ν. Ξυδάκη με θέμα την Αμφίπολη.

Εκεί ο πρώην υπουργός Πολιτισμού και νυν αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών χαρακτήρισε τις ανακοινώσεις για τον Ηφαιστίωνα ως π…. (χρησιμοποίησε την γνωστή ελληνική έκφραση απαξίωσης), λέγοντας μάλιστα ότι η Κατερίνα Περιστέρη κλήθηκε να διαχειριστεί μία ανακάλυψη πολύ μεγαλύτερη του βάρους της ως αρχαιολόγου και ότι «Δεν είδα ποτέ καμιά δημοσίευσή της σε επιστημονικό περιοδικό» έλεγε.

Διαβάστε ποιες οι αποκαλύψεις Περιστέρη για Αμφίπολη-Ηφαιστίωνα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.