Άγριο ξύλο στη ΝΔ: Ποιοι σφάζονται για την ημερομηνία, στον κόσμο του ο Μεϊμαράκης

Πώς σφάζονται στη ΝΔ για την ημερομηνία των εκλογών; Τι προτιμάει ο Μεϊμαράκης;

Σε εκρηκτική ατμόσφαιρα συνεδρίασε η κεντρική εφορευτική επιτροπή της ΝΔ και αποφάσισε να γίνει η εκλογή νέου προέδρου στις 22 Νοεμβρίου -και στις 29 ο δεύτερος γύρος, εφόσον χρειαστεί.

Οι αντεγκλήσεις ήταν μεγάλες μεταξύ των εκπροσώπων των υποψηφίων προέδρων, παρότι κανείς δεν ήθελε τελικά διαδικασίες -εξπρές.

Η είδηση είναι ότι ο Βαγγέλης Μειμαράκης έχει αλλάξει άρδην γνώμη, εκτιμώντας πως όσο καθυστερεί η πανελλαδική ψηφοφορία τόσο ωφελείται ο ίδιος, διότι έχει το προνόμιο να εκπροσωπεί το κόμμα στις κοινοβουλευτικές μάχες ως υπηρεσιακός πρόεδρος της ΝΔ.

Έτσι, ο εκπρόσωπός του πρότεινε ως ημερομηνία εκλογής την 29η Νοεμβρίου, τη στιγμή που όλοι περίμεναν να δώσει μάχη για την τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου ή την πρώτη του Νοεμβρίου.

Το μεγάλο πρόβλημα μεταξύ των υποψηφίων αρχηγών της ΝΔ είναι η καχυποψία. Κυριάκος Μητσοτάκης, Άδωνις Γεωργιάδης και Απόστολος Τζιτζικώστας παρακολουθούν με μεγάλη ενόχληση τις «υπόγειες διαδρομές» υπέρ Μειμαράκη των ανθρώπων του Κώστα Καραμανλή, ανά την Ελλάδα.

Και αντίστοιχα εκείνος βλέπει τη συστράτευση σαμαρικών στελεχών με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Ελλάδας.

Μπορεί ακόμη να μην έχει βγει στην επιφάνεια η ένταση που επικρατεί στο παρασκήνιο, αλλά τίποτα δεν πρέπει να αποκλείεται.

Διαβάστε τι δείχνουν τα άστρα για την εκλογή προέδρου στη ΝΔ και ποιος προηγείται στα διαδικτυακά γκάλοπ για πρόεδρο στη ΝΔ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.