Μαρία Νταλιάνη: Νέες φρικιαστικές αποκαλύψεις, πώς πέθανε στον φωταγωγό

Ποιες οι νέες αποκαλύψεις για τη Μαρία Νταλιάνη;

Η τελευταία πράξη του δράματος για την οικογένεια της 21χρονης φοιτήτριας Μαρίας Νταλιάνη παίχτηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο Α’ Νεκροταφείο, όμως ο επίλογος θα γραφτεί όταν οι γονείς και οι φίλοι της μάθουν τι συνέβη ακριβώς.

Η νεαρή Μαρία Νταλιάνη βρέθηκε νεκρή στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας όπου έμενε με τη μητέρα και τον πατριό της. Την αναζητούσαν από την περασμένη

Τετάρτη, όταν χάθηκαν τα ίχνη της. Τη βρήκαν το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, νεκρή, στον ακάλυπτο. Από τότε ξεκίνησε ένας νέος αγώνας δρόμου: να μάθουν οι δικοί της άνθρωποι τι συνέβη τις τελευταίες ώρες της ζωής της.

Γιατί βρέθηκε νεκρή. Αυτοκτόνησε; Κι αν και, τι την ώθησε στην πτώση από τον 4ο όροφο;

Μάχη μέχρι την τελευταία στιγμή για να κρατηθεί στη ζωή έδωσε η 21χρονη Μαρία Νταλιάνη καθώς σύμφωνα με αστυνομικές πηγές παρά την πτώση της από μεγάλο ύψος προσπάθησε να φτάσει σε μια σκάλα αλλά δεν τα κατάφερε.

Κατά τις ίδιες πηγές, μάλιστα, η προσπάθεια αυτή της άτυχης Μαρία2 Νταλιάνη είχε ως αποτέλεσμα το άψυχο σώμα της στον ακάλυπτο να μην είναι ορατό από πολλούς ορόφους.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗ Νίκο Καλογριά

Ακαριαίος ήταν ο θάνατος της 21χρονης Μαρίας Νταλιάνη κατά τον ιατροδικαστή Νίκο Καλογριά που εξέτασε τη σορό της. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο θάνατος της άτυχης φοιτήτριας οφείλεται σε κακώσεις συμβατές με πτώση εξ ύψους.

«Η Μαρία δεν ήταν άνθρωπος που θα το έκανε ποτέ αυτό στον εαυτό του. Δεν πιστεύω ότι αυτοκτόνησε. Θέλω να λάμψει η αλήθεια κι αν κρύβεται κάποιος πίσω από τον θάνατό της να πληρώσει», λένε φίλοι της«.Στις 26 Αυγούστου, λίγες ημέρες πριν χαθεί, γιορτάσαμε τα γενέθλιά της. Όταν της είπα “να ζήσεις αγάπη μου”, εκείνη μου απάντησε “δεν ξέρεις. Μπορεί και να μη ζήσω και να τελειώσει η ζωή μου”», υποστηρίζει στενή φίλη της Μαρίας, ξεσπώντας σε λυγμούς.

Οι φωτογραφίες πάντως από το πάρτι της 26ης Αυγούστου δείχνουν μια νεαρή κοπέλα χαμογελαστή να σβήνει τα κεράκια για τα 21α γενέθλιά της.

Το ενδιαφέρον στρέφεται στις καταθέσεις όχι μόνο των γονιών της αλλά και των φίλων της, πολλοί από τους οποίους έχουν πει στην αστυνομία πως η 21χρονη δεν ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση το τελευταίο διάστημα και πως εξαιτίας της κακή της ψυχολογίας είχε παραμελήσει τον εαυτό της και δεν ήθελε να βγαίνει από το σπίτι.

Την ίδια ώρα γείτονες κάνουν λόγο για καβγάδες και εντάσεις μέσα στο σπίτι της 21χρονης. Με βάση μαρτυρίες, οι τσακωμοί στο διαμέρισμα στον τέταρτο όροφο, όπου διέμενε η Μαρία μαζί με τη μητέρα και τον πατριό της, ήταν αρκετά συχνοί, ενώ φίλοι της άτυχης κοπέλας υποστηρίζουν ότι η Μαρία ήταν πολύ προβληματισμένη για αυτή την κατάσταση. Δεν ήταν, μάλιστα, λίγες οι φορές που τους είχε εκμυστηρευτεί πως μόλις τελειώσει τις σπουδές της ως νηπιαγωγός σκεφτόταν να φύγει από την Αθήνα.

Τα ερωτήματα για όσους γνώριζαν καλά την Μαρία αλλά και για την αστυνομία πολλά και αναπάντητα: Πώς γίνεται να βρέθηκε νεκρή έχοντας μαζί το κινητό της τηλέφωνο; Πώς ενώ είχε κινητικά προβλήματα η Μαρία κατάφερε να σκαρφαλώσει και να κάνει βουτιά θανάτου από τον τέταρτο όροφο; Πώς ενώ την έψαχναν από τις 30 Σεπτεμβρίου βρήκαν το πτώμα της στον ακάλυπτο στις 5 Οκτωβρίου, αν και ο πατριός της δήλωσε ότι κοιτούσαν εκεί κάθε μέρα; Γιατί ο άνθρωπος που τη μεγάλωσε μίλησε για εγκληματική πράξη, ζητώντας τη σύλληψη του δολοφόνου;

Κατάθεση στην αστυνομία έχει δώσει και ο νεαρός με τον οποίο είχε σχέση αλλά πριν μερικούς μήνες χώρισαν.

Διαβάστε τι έγραφε το κινητό της Μαρίας Νταλιάνη και ποια τα τελευταία νέα για τον θάνατο της Μαρίας Νταλιάνη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.