Σπάει τη σιωπή της η μητέρα της Δήμητρας Βούλγαρη: Ποια η μεγάλη αποκάλυψη για τη μαύρη χήρα [vid]

Τι αποκάλυψε η μητέρα της Δήμητρας Βούλγαρη για την φερόμενη ως δολοφόνο του συζύγου της;

Συγκλονισμένο ήταν το Πανελλήνιο από την υπόθεση δολοφονίας του καπετάνιου, Θανάση Λάμπρου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στην Αργολίδα.

Η “συντετριμμένη” σύζυγός του, Δήμητρα Βούλγαρη, “έτρεξε” αμέσως στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, προκειμένου να ζητήσει -με εξαιρετικές υποκριτικές ικανότητες- βοήθεια για να βρεθεί ο άνδρας της.

Ωστόσο, το σχέδιό της δεν απέδωσε όπως περίμενε, αφού η Αγγελική Νικολούλη, θεωρώντας τη Δήμητρα Βούλγαρη εξαρχής ύποπτη έστρεψε τις έρευνες πάνω της, αποκαλύπτοντας το μεγάλο μυστικό της μαύρης χήρας.

Η 37χρονη Δήμητρα Βούλγαρη έχει προφυλακιστεί από το καλοκαίρι για τον θάνατο του συζύγου της, ωστόσο, οι έρευνες και οι αποκαλύψεις ακόμη συνεχίζονται.

Η μητέρα της 37χρονης Δήμητρας Βούλγαρη από την Κοιλάδα, λύνει για πρώτη φορά τη σιωπή της και αποκαλύπτει. Γιατί όλοι θεώρησαν ότι η προφυλακισμένη κόρη της είναι ένοχη για τη δολοφονία του συζύγου της. Ποια ήταν η σχέση της με τον εκλιπόντα ναυτικό και τα πεθερικά της. Πώς η πολύωρη ανάκριση, κατέληξε σε μια κατασκευασμένη, όπως λέει, ομολογία.

Διαβάστε ποιες οι εξωσυζυγικές σχέσεις της Δήμητρας Βούλγαρη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.