Στα δικαστήρια ο Τόλης Βοσκόπουλος. Σε ποιον χρωστάει 9.000 ευρώ

Γιατί βρίσκεται στα δικαστήρια ο Τόλης Βοσκόπουλος; Σε ποιον χρωστάει 9.000 ευρώ;

Προβλήματα με τον νόμο αντιμετωπίζει ο Τόλης Βοσκόπουλος ο οποίος δεν έχει πληρώσει κοινόχρηστα εδώ και έξι χρόνια και ήδη ανέρχονται σε 9.000 ευρώ.

Μετά τα μπλεξίματα με την εφορία λόγω οφειλών 5,5 εκατ. ευρώ, ο τραγουδιστής Τόλης Βοσκόπουλος καλείται να αντιμετωπίσει χρέη κοινοχρήστων.

Σύμφωνα με το «Secret», την προηγούμενη Δευτέρα, εκδικάστηκαν στο Πρωτοδικείο Αθηνών δύο αγωγές σε βάρος του Τόλη Βοσκόπουλου, με τις οποίες η διαχειρίστρια της πολυκατοικίας ζητούσε να εξοφληθούν οι οφειλές.

Πρόκειται για τρία διαμερίσματα, τα οποία είναι στην ιδιοκτησία του τραγουδιστή Τόλη Βοσκόπουλου, ωστόσο είναι κλειστά και δεν μένει κάποιος.

Η συνήγορός του Τόλη Βοσκόπουλου, Ζωή Μπαρδούτσου ζήτησε αναβολή της υπόθεσης για πολλοστή φορά, επικαλέστηκε τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τραγουδιστής και την έλλειψη μετρητών.

Ένοικος της πολυκατοικίας υπογράμμισε ότι ο Τόλης Βοσκόπουλος έχει χρήματα και δεν αντιλαμβάνεται τον λόγο που δεν πληρώνει.

Διαβάστε πώς ο γνωστός τραγουδιστής Τόλης Βοσκόπουλος κατάφερε να γλιτώσει τα πρόστιμα που του είχαν επιβληθεί για φοροδιαφυγή και γιατί ο Βοσκόπουλος ακύρωσε την αναγνώριση της κόρης του.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.