Αποστολόπουλος τα χώνει σε Δούκισσα: “Ο Θέμος δεν σε πήρε για να είσαι μαϊντανός”

Χύμα και σταράτα τα είπε ο Νίκος Αποστολόπουλος στην Δούκισσα Νομικού, λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν της ταιριάζει να είναι “μαϊντανός”.

Καλεσμένος στο «ΟΛΑ Πρώτη Φορά» ήταν ο Νίκος Αποστολόπουλος, το βράδυ της Δευτέρας ασκώντας κριτική στην Δούκισσα Νομικού και με αναφορά τ στις κυρίες της τηλεόρασης, που σύμφωνα με τη γνώμη του, «δεν είναι κυρίες»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος, βρέθηκε στο πλατό του «ΟΛΑ Πρώτη Φορά», το βράδυ της Δευτέρας.

Ο γνωστός σχεδιαστής, άσκησε την κριτική του στη Δούκισσα Νομικού και όπως τόνισε, περιμένει από εκείνη να «τσαλακώσει» την εικόνα της.

Νίκος Vs Δούκισσα

«Εγώ είπα πράγματα που πιστεύω ότι είναι τα σωστά για σένα. Εσύ είσαι μία εικόνα. Την οποία στην έχουν ”χτίσει” τα κανάλια. Να κάνεις την κουκλίτσα και την Μπάρμπι. Εγώ δεν σε θεωρώ Μπάρμπι…Σε θεωρώ πολύ πιο έξυπνη», είπε ο Νίκος Αποστολόπουλος στη Δούκισσα Νομικού.

«Έχετε γίνει λίγο αυστηρός τα τελευταία χρόνια», του απάντησε η Δούκισα.

«Δεν είμαι αυστηρός! Θέλω να απεγκλωβιστείς από αυτό που είσαι. Αυτή την εικόνα δίνεις. Αυτή την εικόνα έχεις υιοθετήσει. Στις ταινίες που γύρισες, πάλι έκανες την κουκλίτσα. Σε παίρνουν για ποιο λόγο;”

“Σε έχει πάρει για κάτι παραπάνω. Ο Θέμος δεν σε έχει πάρει να είσαι μαϊντανός», είπε ο σχεδιαστής.

Και συνέχισε: «Εγώ θέλω να τσαλακωθείς λίγο. Και στην προσωπική και στην ερωτική σου ζωή. Γιατί στις εκπομπές όλες, λέτε ότι θέλετε για τον καθένα και εγώ να μην λέω τι νιώθω; Έχω τα προσόντα να λέω. Καταρχάς θεωρώ τον εαυτό μου έξυπνο. Έχω τελειώσει Νομική. Έχω δύο μεταπτυχιακά στην Σορβόννη».

Οι μεγάλες κυρίες….που δεν είναι κυρίες.

Στη συνέχεια, ο Νίκος Αποστολόπουλος, αναφέρθηκε σε γνωστές κυρίες της τηλεόρασης, που σύμφωνα με την άποψη του, δεν είναι κυρίες.

«Είναι ορισμένες γυναίκες, τις οποίες εσείς τις θεωρείτε κυρίες, είναι παρουσιάστριες.

Θα σου την περιγράψω εγώ. Η οποία τώρα τελευταία, φωτογραφήθηκε και γυμνή.

Εσείς τη λέτε μεγάλη κυρία; Έτσι είναι οι μεγάλες κυρίες; Για μένα κυρίες είναι αδερφές μου, οι οποίες βρήκαν έναν άντρα, τον αγάπησαν και ζουν όλη τους τη ζωή, μαζί. Κυρία ήταν η μάνα μου! Δεν είναι κυρία αυτή που μία ζωή προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τους άντρες!», τόνισε ο σχεδιαστής.

Δείτε την “καυτή” Μαρία Κορινθίου στο ΟΛΑ Πρώτη Φορά να αποκαλύπτει προσωπικές πτυχές για τον Γιάννη Αϊβάζη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.