Κωστής Πολύζος: Ποιος «καίει» το σατανικό ζευγάρι της Σιάτιστας

Ποιος “καίει” το δολοφονικό ζευγάρι στην υπόθεση του αδικοχαμένου Κωστής Πολύζου;

Πριν την εξαφάνιση του αδικοχαμένου Κωστή Πολύζου, και συγκεκριμένα 11 μέρες νωρίτερα, μάρτυρες είδαν τον 23χρονο μαζί με τη μητέρα του στην τράπεζα, ενώ ο πατριός του καθόταν έξω από το υποκατάστημα.

Ο Κωστής, λένε πως έμοιαζε να κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα, σε αντίθεση με τη μητέρα του που ήταν ευδιάθετη.

Αρκετοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι δεν ήταν μόνο το δάνειο που τον άγχωνε αλλά λένε ότι το ζευγάρι τον είχαν χρεώσει με πολλά και
εκείνος ανησυχούσε. Αυτό το είπε σε μάρτυρα που έχει καταθέσει για τη συνομιλία που είχε μαζί του.

Ο Κωστής Πολύζος εκμυστηρεύτηκε: «οι τράπεζες με κυνηγάνε, η εφορία, χρωστάω ΦΠΑ και η μάνα μου λέει ότι δεν χρωστάω τίποτα. Ποιος μου λέει ψέμματα. Η μητέρα μου;», σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Όσον αφορά το ζευγάρι, την μητέρα, Δέσποινα Κουτσέγκου και τον πατριό, Χρήστο Ντίο, οι περιγραφές των αστυνομικών είναι ενδεικτικές του πως συμπεριφέρονται ακόμη και μετά τη σύλληψή τους.

Λένε ότι για ώρες στέκονταν όρθιοι στα διπλανά κελιά όπου είχαν τοποθετηθεί κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου, ενώ νοιάζονταν για το πότε θα κάνουν μπάνιο ή θα φάνε.

Δεν έλεγαν κάτι για ότι είχε συμβεί, λένε άνθρωποι που ήταν μαζί τους εκείνες τις στιγμές, ενώ δεν έδειχναν καν να τους απασχολεί η κατηγορία.

Διαβάστε ποια στοιχεία οδήγησαν μετά από 5 χρόνια στη σύλληψη του ζευγαριού που δολοφόνησε τον Κώστα Πολύζο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.