Χυλόπιτα στον Τσίπρα ο Λάκης Λαζόπουλος και η Χαρούλα Αλέξιου

Γιατί η Χαρούλα Αλεξίου και Λάκης Λαζόπουλος έριξαν χυλόπιτα στον Τσίπρα;

Η εποχή που ο πρωθυπουργός είχε δίπλα του δημοφιλείς καλλιτέχνες φαίνεται ότι περνάει σταδιακά στο παρελθόν. Άνθρωποι με τεράστια αναγνωρισιμότητα και εκτόπισμα στην κοινωνία, βλέπουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ που πίστεψαν ως ελπίδα της Αριστεράς, ενσωματώθηκε στα μνημόνια και διαβρώθηκε από την εξουσία.

Μέχρι και το καλοκαίρι και τη «γιορτή» του δημοψηφίσματος, πολλοί τραγουδιστές και ηθοποιοί στήριξαν δημοσίως τον Πρωθυπουργό, πιστεύοντας σε μια δημοκρατική επανάσταση στην Ευρώπη, που θα έβγαζε επιτέλους τον ελληνικό λαό από το τέλμα της λιτότητας. Τα πράγματα όμως δεν ήρθαν όπως ανέμεναν από την πρώτη κυβέρνηση της Αριστεράς. Το «όχι» έγινε «ναι» την επόμενη κιόλας μέρα του δημοψηφίσματος και η πληγωμένη αξιοπρέπεια της χώρας πληγώθηκε ακόμη περισσότερο, από μια κυβέρνηση που πίστευαν ότι θα φέρει μια νέα προοπτική.

Το πρώτο κρούσμα» ήρθε από την Χαρούλα Αλεξίου, η οποία φαίνεται ότι «τα έχει πάρει» με την τακτική που ακολουθεί ο Αλέξης Τσίπρας. «Θυμώνω με την αλαζονεία της νεότητας του Αλέξη Τσίπρα» είπε η αγαπημένη ερμηνεύτρια σε μια από τις σπάνιες δηλώσεις της.

Οι αντιδράσεις, όμως, για την πολιτική που εφαρμόζει ο έλληνας πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του, ανεβαίνουν ακόμη πιο ψηλά. Στον υποστηρικτή και στενό του φίλο, Λάκη Λαζόπουλο. Ο Λάκης έχει, άλλωστε, δεχθεί και σφοδρά πυρά από την αντιπολίτευση, με πρώτο και καλύτερο τον Άδωνη Γεωργιάδη, αλλά και μέρους της κοινής γνώμης, επειδή στηρίζει μέχρι σήμρα τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η πραγματικότητα όμως είναι ότι και ο κ. Λαζόπουλος έχει αρχίσει να αποστασιοποιείται από τις επιλογές του Αλέξη Τσίπρα. «Ο Αλέξης θα βρει μπροστά του το ”όχι”» λέει σε μια καταιγιστική συνέντευξη στο Down Town προϊδεάζοντας για το τι θα ακολουθήσει σε κοινωνικό, και όχι μόνο, επίπεδο, εξαιτίας της μεταστροφής από τη νύχτα του δημοψηφίσματος.

Διαβάστε ποια γνωστή Συριζαία διόρισε τον σύντροφο της και γιατί καταρρέει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.