Καιρός Πάσχα 2016: Τι καιρό θα κάνει – Μην πιστεύετε ό,τι ακούτε

Τι καιρό θα κάνει το Πάσχα 2016 τελικά παρά τις προβλέψεις για βροχές;

Πολλά είναι τα δημοσιεύματα το τελευταίο διάστημα που κάνουν λόγο για δραματική επιδείνωση του καιρού το τριήμερο του Πάσχα, ωστόσο αυτά δεν επιβεβαιώνονται από πουθενά.

Μάλιστα το αντίθετο φαίνεται ότι θα ισχύσει τελικά. Ασφαλείς προβλέψεις για τον καιρό της επόμενης εβδομάδας θα έχουμε σε λίγες ημέρες, ωστόσο φαίνεται ότι το Πάσχα ο καιρός θα είναι βελτιωμένος.

Η εκτίμηση του Σάκη Αρναούτογλου για τον καιρό Πάσχα 2016

Όπως γράφει στο facebook ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ, Σάκης Αρναούτογλου το Πάσχα 2016 θα επικρατεί καλοκαιρία.

Συγκεκριμένα ο Σάκης Αρναούτογλου ανέφερε για τον καιρό το Πάσχα 2016:

Σύμφωνα με την μέθοδο πρόγνωσης “Πολλαπλού Δείγματος”ή την “Συνολική Πρόγνωση”, “Ensamble Prediction” στα αγγλικά, που μας επιτρέπει να μπορούμε να έχουμε μια πρώτη, πολύ γενική άποψη για το καιρό του επόμενου 15ημερου, καλοκαιρία αλλά και παρατεταμένη ανομβρία /ξηρασία δείχνουν και τα τελευταία στοιχεία για την Μ. Εβδομάδα και κατά πάσα πιθανότητα το Πάσχα αλλά και ίσως παραπέρα.

Οσον αφορά στην ένταση των ανέμων στα πελάγη με τα σημερινά στοιχεία θα πρέπει να συναινούν και αυτοί με τις φευγάτες διαθέσεις εκείνων που θα κινηθούν προς και από τα νησιά αλλά για τις ακριβείς εντάσεις επιφυλάσσομαι για τα μέσα της εβδομάδας.

«Για να ρίξουμε μια ματιά στα τελευταία προγνωστικά στοιχεία που θέλουν το ερχόμενο Σάββατο κάποιες τοπικές βροχές στα βόρεια, την Κυριακή αξιόλογες βροχές πάλι κυρίως μόνο στα βορειοδυτικά και βορειοανατολικά και τη Μ. Δευτέρα πάλι στη βορειοδυτική Ελλάδα, περιοχές που έτσι κι αλλιώς φέτος δέχτηκαν (όπως συνήθως) τα πιο αξιόλογα ύψη βροχής!

Δυστυχώς για την υπόλοiπη Ελλάδα η ανομβρία- ξηρασία θα παρεμείνει στην ημερήσια διάταξη τουλάχιστον μέχρι και τις αρχές του Μάη ενώ καλοκαιρία δειχνουν για τις ημέρες του Πάσχα και τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία».

Συγκεκριμένα ο καιρός το Πάσχα 2016 ανά περιοχή:

Διαβάστε με τι καιρό το Πάσχα 2016 θα σουβλίσετε το αρνί.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.