Τι αποκάλυψε ο Νταλάρας για την αιώνια κόντρα με τον Πανούση: Πώς ήταν έτοιμος να τον διαλύσει

Τι αποκάλυψε ο Νταλάρας για την αιώνια κόντρα με τον Πανούση;

Καλεσμένος του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό ήταν ο Γιώργος Νταλάρας και όπως μας είχε υποσχθεί ο παρουσιαστής, ο σπουδαίος καλλιτέχνης μίλησε για όλα. Μεταξύ αυτων και για τη δικαστική διαμάχη με τον Τζίμη Πανούση.

Η κόντρα των δύο αντρών κρατά σχεδόν δύο δεκαετίες. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Πανούσης κατηγόρησε τον Νταλάρα ότι “καπηλεύεται” την Κύπρο και βγάζει χρήματα από τις συναυλίες του εκεί. Ο Νταλάρας τού έκανε αγωγή και η υπόθεση πήρε τη δικαστική οδό. Τώρα, ο Νταλάρας αποκάλυψε στο Λιάγκα άγνωστες λεπτομέρειες τις διαμάχης αυτή.

«Του έκανα μια αγωγή και καταδικάστηκε. Τα λεφτά δεν του τα πήρα. Μου είπαν να του πάρω το σπίτι και είπα “όχι, εμένα με ενδιαφέρει το ηθικό στοιχείο”. Έκανε και κάτι βρώμικο ο συγκεκριμένος. Τις μέρες που βγήκε η απόφαση έγραψε το περιουσιακό του στοιχείο στην αδερφή του. Ο δικηγόρος μου ήταν έτοιμος να τον διαλύσει. Του είπα “δεν θα το κάνεις ποτέ”. Και μου λέει “Γιατί μπήκαμε σε αυτή τη διαδικασία;”.

“Για το ηθικό κομμάτι” του απάντησα. Όταν ένας άνθρωπος χρησιμοποιεί τη σάτιρα για να βγάλει την αθλιότητά του, παίζουμε με την παραβατικότητα. Η ιστορία του Πανούση για μένα έχει τελειώσει. Έκανα αυτό που νόμιζα ότι έπρεπε να κάνω. Εκείνος κάνει αυτό που νομίζει ότι πρέπει να κάνει. Εγώ βλήθηκα από τη νοοτροπία του Πανούση, ο Πανούσης όμως, σχεδόν διαλύθηκε από αυτό! Γιατί τώρα ο κόσμος ξέρει τι ακριβώς σημαίνει να κάνεις αυτό που κάνει ο Πανούσης», αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε τι αποκάλυψε ο Πανούσης για τον Ρέμο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.