Βόμβα στο Μπάκιγχαμ: Με ποιον απατούσε τελικά η Νταϊάνα τον Κάρολο [φωτο]

Ποιες οι νέες αποκαλύψεις για την πολυτάραχη ζωή της πριγκίπισσας Νταϊάνα;

Κρυφές πτυχές από την ζωή της αγαπημένης πριγκίπισσας Νταϊάνα έρχονται στο φως.

Αυτή τη φορά, δεν είναι φωτογραφίες από οικογενειακές στιγμές αλλά από έναν εραστή.

Σάλο προκάλεσε ένας Σέρβος πρώην άσσος του τένις, ο οποίος ισχυρίζεται ότι διατηρούσε σχέση με την πριγκίπισσα Νταϊάνα, αμέσως μετά τη γνωριμία τους, στο Wimbledon, το 1987 και ενώ εκείνη ήταν ακόμη παντρεμένη με τον πρίγκιπα Κάρολο.

Σύμφωνα, με όσα ισχυρίζεται ο 52χρονος Slobodan Živojinović, η σχέση του με την πριγκίπισσα Νταϊάνα ξεκίνησε στα τέλη της δεκαετίας του 1980, όταν εκείνη τον είδε να παίζει στο Wimbledon και στη συνέχεια οι δυο τους ήρθαν «πολύ κοντά».

«Η Νταϊάνα με παρακολουθούσε να παίζω τένις μέσα από τα σταντ του γηπέδου και όχι από τις VIP θέσεις για βρίσκεται πιο κοντά μου», αναφέρει ο Živojinović.

Και προσθέτει: «Στην πρώτη μας συνομιλία με ρώτησε αν είμαι ο τενίστας με το πιο γρήγορο σερβίς, και είπα ναι .Τότε με ρώτησε αν το σερβίς μου ήταν ακόμα δυνατό. Λίγο διάστημα αργότερα αρχίσαμε να βγαίνουμε».

Ο Σέρβος τενίστας, μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι η σχέση τους συνεχίστηκε ενώ η Νταϊάνα ήταν παντρεμένη με τον πρίγκιπα Κάρολο και ενώ εκείνος είχε σχέση με την τότε αρραβωνιαστικιά του.

«Ήταν μια υπέροχη γυναίκα. Μαζί της θα μπορούσα να μιλάω για τα πάντα, ακόμα και τα απλά πράγματα έμοιαζαν συναρπαστικά» σημειώνει ο πρώην άσσος του τένις.

Δείτε τη φωτογραφία με το νεκρό σώμα της πριγκίπισσα Νταϊάνα και διαβάστε ποια ήταν τα τελευταία λόγια της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.