Ελευθερία Αγραφιώτου δολοφονία: τι δείχνει η βιαιότητα του θανάτου, πότε θα βγει το DNA

Ποια τα νεότερα από τη δολοφονία της Ελευθερίας Αγραφιώτου;

Λόγω της προχωρημένης σήψης της σορού της Ελευθερίας Αγραφιώτου, ο ιατροδικαστής ήταν αδύνατο να διαπιστώσει εάν η 69χρονη είχε βιαστεί πριν από τον θάνατό της. Ωστόσο, το γεγονός ότι βρέθηκε με βγαλμένο το εσώρουχο, οδηγεί τους αστυνομικούς να συμπεράνουν ότι ο δράστης του εγκλήματος, ενδεχομένως την βίαζε την ώρα που εκείνη ξεψυχούσε.

Ο ιατροδικαστής, προχώρησε στην απαραίτητη λήψη γενετικού υλικού από τη Διεύθυνση Εγκληματικών Ερευνών, η οποία θα εξετάσει εάν ταυτίζεται με αυτό του «δράκου» του Αμαρουσίου ή εάν όντως βρεθεί διαφορετικό DNA από της 69χρονης Ελευθερίας Αγραφιώτου, τότε θα διαπιστωθεί και ο βιασμός της από τον δολοφόνο της.

Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν ακόμα το ενδεχόμενο ο δράστης της άγριας δολοφονίας να είναι ο 30χρονος «δράκος» του Αμαρουσίου, η ακτίνα δράσης του οποίου ταυτίζεται με το σημείο του άγριου εγκλήματος. Όπως λένε θα περιμένουν μέχρι σήμερα το βράδυ ή το αργότερο το πρωί της Παρασκευής τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA από τα εγκληματολογικά εργαστήρια προκειμένου να διαπιστωθεί η παρουσία ή όχι του νεαρού άνδρα στο χώρο του υπόγειου γκαράζ.

Το πτώμα της γυναίκας βρέθηκε στο τρίτο επίπεδο ενός υπόγειου πάρκινγκ στο Μαρούσι, (όροφο που διαχειρίζεται ο δήμος), ημίγυμνο, χωρίς εσώρουχο και το παντελόνι κατεβασμένο. Δίπλα της βρέθηκαν η τσάντα της με τα πράγματά της και το κινητό της τηλέφωνο. Από αυτά μάλιστα, έγινε και η ταυτοποίηση. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το εσώρουχο και τα παπούτσια βρέθηκαν κοντά στο πτώμα, δίπλα στο κλιμακοστάσιο.

Στο ίδιο πάρκινγκ αλλά σε άλλο επίπεδο, στο οποίο αφήνουν τα αυτοκίνητα τους πελάτες σούπερ μάρκετ, είχε εντοπιστεί από τις 14 Μαϊου το αυτοκίνητό της. Και εύλογα αναρωτιέται κανείς γιατί δεν έγιναν έρευνες σε όλα υπόγεια.

Η ανακάλυψη της σορού της 69χρονης Ελευθερίας Αγραφιώτου, έγινε έπειτα από τηλεφώνημα πολίτη στην αστυνομία, ο οποίος την ώρα που πήγαινε να πάρει το αυτοκίνητο του από το πάρκινγκ, αντιλήφθηκε την έντονη δυσοσμία. Η Ελευθερία Αγραφιώτου, βρέθηκε τελικά σε κρυφό σημείο κοντά στο φρεάτιο του ασανσέρ, σε προχωρημένη σήψη, γεγονός που σημαίνει πως ο θάνατος της επήλθε πολλές ημέρες νωρίτερα.

Διαβάστε πώς εμπλέκεται ο Δράκος του Αμαρουσίου στη δολοφονία της Ελευθερίας Αγραφιώτου και πώς βρήκαν την Ελευθερία Αγραφιώτου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.