Ξεσπά ο πατέρας της Μαρίας Πρίντεζη: “Δεν είμαι το τέρας που…”

Τι είπε ο πατέρας της Μαρίας Πρίντεζη για τις εξελίξεις στην εξαφάνισή της;

«Δεν είμαι το τέρας που πάνε να παρουσιάσουν, έφριξα όταν έμαθα ότι υπήρχαν υπόνοιες ότι εγώ ήμουν πίσω από την απαγωγή της κόρης μου και ότι πέρασε από το μυαλό κάποιων ότι έβλαψα το ίδιο μου το παιδί, ακούγεται αρρωστημένο όλο αυτό και είναι άδικο να υπάρχουν τέτοιες υπόνοιες», λέει ο πατέρας της Μαρίας, Αντώνης Πρίντεζης μιλώντας στο protothema.gr.

Με ένα τεράστιο ερωτηματικό για τον λόγο που τόσο εκείνος, όσο και η σύζυγος του κρατούνται σε αστυνομικά τμήματα, εκείνος στο Χαϊδάρι και εκείνη στην Αγία Βαρβάρα, ο πατέρας της τρίχρονης Μαρίας Πρίντεζη, που βρίσκεται στο νοσοκομείο Παίδων και παρακολουθείται από ψυχολόγους ξεσπά στο protothema.gr και ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει την παραμικρή ανάμειξη στην υπόθεση εξαφάνισης της κόρης του και κάνει λόγο για νοσηρά μυαλά αναφερόμενους σε αυτούς που από την πρώτη στιγμή εξαφάνισης της Μαρίας προσπάθησαν να υπονοήσουν ότι εκείνος κρυβόταν πίσω από αυτό και πως πιθανότατα να είχε βλάψει το ίδιο του το παιδί.

Ο Αντώνης Πρίντεζης επιμένει ότι πρόκειται ξεκάθαρα για υπόθεση απαγωγής, σημειώνοντας ότι τα πράγματα έχουν όπως ακριβώς είχε ο ίδιος ισχυριστεί από την αρχή ότι δηλαδή το κοριτσάκι απομακρύνθηκε από το σημείο που έπαιζε και κατεβαίνοντας κάτω το άρπαξαν.

«Οι ισχυρισμοί του πατέρα μου δε νομίζω ότι σχετίζονται με την υπόθεση απαγωγής του παιδιού μου, νομίζω ότι ο πατέρας μου υποπτεύεται λάθος άνθρωπο. Με στενοχωρεί που αυτή τη στιγμή και εγώ και η γυναίκα μου είμαστε στο αστυνομικό τμήμα, θα περάσει και αυτό, θα πάμε βέβαια και στον Εισαγγελέα αλλά θα περάσει. Το μόνο που έχουμε στο μυαλό μας είναι ότι βρέθηκε η Μαρία. Όλα θα ξεκαθαρίσουν», λέει στο protothema.gr ο Αντώνης Πρίντεζης.

Nα σημειωθεί ότι ενώ η οικογένεια επιμένει στην εκδοχή της απαγωγής, το ίδιο το μικρό κορίτσι φέρεται να είπε σε έναν από τους παιδοψυχολόγους που το παρακολουθούν ότι έφυγε μόνο του από τη μάντρα του παππού του και δεν αναφέρθηκε ποτέ του σε τρίτο πρόσωπο. Η αστυνομία σχημάτισε σε βάρος των γονέων της Μαρίας-Ειρήνη δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και σήμερα οδηγούνται ενώπιον του εισαγγελέα.

«Η μαμά μου με άφησε στο δάσος μετά χάθηκα και δεν ήξερα πως να γυρίσω πίσω»

Τα φοβισμένα ματάκια της μικρής Μαρίας μαρτυρούν το πόσο ταλαιπωρήθηκε, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από το περιβάλλον της. Ειδικοί ψυχολόγοι που την παρακολουθούν προσπάθησαν να μάθουν από το κοριτσάκι τι ακριβώς συνέβη και πως τελικά βρέθηκε μακριά από την επίβλεψη των γονιών της. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης μαζί της θα τους περίμενε μία εξέλιξη που θα άλλαζε άρδην τα δεδομένα της υπόθεσης αφού τα όσα φέρεται να είπε η μικρή δεν «κούμπωναν» με όσα είχε ισχυριστεί η οικογένεια ότι δηλαδή το παιδί χάθηκε μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτων από μπροστά τους με τον πατέρα της να μιλά για απαγωγή του παιδιού του από τσιγγάνους σε δηλώσεις το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα στο protothema.gr.

Παρακάτω παρατίθεται η στιχομυθία που φέρεται να καταγράφηκε μεταξύ των ψυχολόγων και της μικρής Μαρίας μετά τον εντοπισμό της.
– Που ήσουν;
– Στο δάσος.
– Τι ήθελες εκεί;
– Με άφησε η μαμά μου.
– Πώς βρέθηκες στο δάσος;
– Με άφησε η μαμά μου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μικρή Μαρία φέρεται να είπε στους ψυχολόγους που την παρακολουθούν πήγε να δει το μικρό άλογο και το σκυλάκι της βρέθηκε στο δάσος και αφού έπαιξε κουράστηκε και την πήρε ο ύπνος. Όπως φέρεται να είπε το κοριτσάκι δεν άκουσε να τη φωνάζει κανείς από τους γονείς της και εκείνο φοβήθηκε γιατί δεν ήξερε πως να επιστρέψει σε αυτούς.

Η αστυνομία ως φαίνεται πρέπει να λύσει το μυστήριο καθώς τουλάχιστον από όσα είπε το κοριτσάκι δε φαίνεται να υπάρχει εμπλεκόμενο πρόσωπο στην υπόθεση της απαγωγής που κατήγγειλε η οικογένεια. Γεγονός είναι πάντως ότι η μικρή Μαρία βρέθηκε ταλαιπωρημένη πεινασμένη αφυδατωμένη και φοβισμένη εξ ου και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Παίδων.

Ο φάκελος της υπόθεσης απεστάλη στον εισαγγελέα, ο οποίος και θα αποφασίσει αν θα κρατηθούν για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο οι γονείς του παιδιού.

Διαβάστε ποια τα αναπάντητα ερωτήματα για τους γονείς της Μαρίας Πρίντεζη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.