Πανελλήνιες 2016 Ανάπτυξη Εφαρμογών: Θέματα-Απαντήσεις

Διαβάστε τα θέματα και τις απαντήσεις για την Aνάπτυξη Εφαρμογών στις Πανελλήνιες 2016.

Σε Βιολογία και Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον θα εξεταστούν σήμερα, Παρασκευή 27 Μαΐου, οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) που δίνουν πανελλήνιες 2016 με το νέο σύστημα (ομάδες προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) και οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (ομάδα Β’) που δίνουν με το παλιό σύστημα (θετικής κατεύθυνσης και τεχνολογικής κατεύθυνσης – κύκλος Πληροφορικής και Υπηρεσιών) στις Πανελλήνιες 2016.

Παράλληλα, σήμερα (27/5), οι υποψήφιοι Τεχνολογικής Κατεύθυνσης, του κύκλου Τεχνολογίας και Παραγωγής (των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ-ομάδα Β’, που δίνουν με το παλιό σύστημα), θα εξεταστούν στο μάθημα της Ηλεκτρολογίας στις Πανελλήνιες 2016.

Η δεύτερη εβδομάδα των Πανελληνίων θα ολοκληρωθεί το Σάββατο (28/5), με την εξέταση στα Στοιχεία Σχεδιασμού Κεντρικών Θερμάνσεων, στον Προγραμματισμό Υπολογιστών και στην Οικοδομική, για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ που εξετάζονται με το νέο σύστημα.

Στα ίδια μαθήματα θα εξεταστούν και οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ της ομάδας Α’ του παλιού συστήματος, με επιπλέον μαθήματα εξέτασης τα Βοηθητικά Μηχανήματα ΙΙ και τα Στοιχεία Παθολογίας.

Οι Πανελλήνιες θα ολοκληρωθούν την 1η Ιουνίου με την εξέταση στο μάθημα της Βιολογίας, ενώ οι βάσεις εισαγωγής θα ανακοινωθούν το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου.

Διαβάστε τα θέματα της Ανάπτυξης Εφαρμογών για τις Πανελλήνιες 2016 πατώντας κλικ εδώ.

Διαβάστε τις απαντήσεις στα θέματα της Ανάπτυξης Εφαρμογών πατώντας κλικ εδώ (φροντιστήρια Πουκαμισάς).

Διαβάστε όλα τα θέματα και τις απαντήσεις στις Πανελλήνιες 2016 και ποιο συγκεκριμένα:

Νεοελληνική Γλώσσα-Έκθεση Θέματα-Απαντήσεις Πανελλήνιες 2016.
Νεοελληνική Γλώσσα-Έκθεση Εκτιμήσεις Πανελλήνιες 2016.
Μαθηματικά Κατεύθυνσης Θέματα-Απαντήσεις Πανελλήνιες 2016
Αρχαία Θέματα-Απαντήσεις Πανελλήνιες 2016
Αρχαία Μαθηματικά Κατεύθυνσης Εκτιμήσεις Πανελλήνιες 2016

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις τελευταίες εκτιμήσεις για τις Βάσεις 2023 στις Πανελλήνιες 2023.