Έξαλλος ο Πούτιν: Γιατί έφαγε πόρτα από δύο ξενοδοχεία και κατέληξε στο Apollon Divani

Ποια δύο μεγάλα ξενοδοχεία έδειξαν “πόρτα” στον Βλαντιμίρ Πούτιν και δεν δέχθηκαν να τον φιλοξενήσουν; Πώς κατέληξε στο Divani Apollon Palace στο Καβούρι της Βουλιαγμένης;

Απίστευτο, κι όμως αληθινό. Ο Πούτιν στην επίσκεψη στην Αθήνα έφαγε πόρτα από δύο πασίγνωστα ξενοδοχεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ρωσική αντιπροσωπεία έκανε κρούση στο ξενοδοχείο “Μεγάλη Βρετάνια” για να καταλύσει εκεί ο Βλαντιμίρ Πούτιν, αλλά έφαγαν πόρτα!

Αιτία της άρνησης ήταν το γεγονός ότι η κρούση έγινε σχεδόν την τελευταία στιγμή και το ξενοδοχείο ήταν όλο κλεισμένο. Έτσι, οι υπεύθυνοι, του ξενοδοχείου ήρθαν σε δύσκολη θέση και αναγκάστηκαν να αρνηθούν.

Όμως, αυτή δεν ήταν η πρώτη απορρίψη, καθώς αρχικά ο πρόεδρος της Ρωσίας Πούτιν είχε εκφράσει την επίθυμία να μείνει κοντά στη θάλασσα και έτσι η ρωσική αντιπροσωπεία απευθύνθηκε στον “Αστέρα Βουλιαγμένης”.

Σύμφωνα με την εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου, το ξενοδοχείο δεν είχε δωμάτια, καθώς φιλοξενούσε ένα συνέδριο.

Αρχικά ο Πούτιν εκνευρίστηκε, όμως τελικά η επιθυμία του πραγματοποιήθηκε, καθώς κατέληξε στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace κοντά στην παραλία, και για λόγους ασφαλείας.

Δρακόντεια ήταν τα μέτρα ασφαλείας που έχουν ληφθεί ενόψει της επίσκεψης του Βλαντιμίρ Πούτιν στο Divani Apollon Palace.

Ο Ρώσος πρόεδρος θα παραμείνει στην Αθήνα για περίπου 24 ώρες διανυκτερεύοντας στο ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης Apollon Divani. Οι δρόμοι περιμετρικά του ξενοδοχειακού συγκροτήματος θα είναι κλειστοί ενώ ελεύθεροι σκοπευτές θα βρίσκονται ακροβολισμένοι περιμετρικά του χώρου.

Δείτε τι γκάφα έκανε η ΕΡΤ στη συνάντηση Πούτιν-Παυλόπουλου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.