YFSF 3: “Συγγνώμη” Φασουλή, σαρωτική Ζώη-Δόμνα Σαμίου, τραγικός Μπέκε-ΛεΠα [video]

Από ποιον παίκτη ζήτησε συγγνώμη ο Σταμάτης Φασουλής στο Your Face Sounds Familiar και πώς ξεχώρισαν Αποστολία Ζώη, Βαλέρια Κουρούπη και Δήμος Μπέκε;

Με πολύ κέφι και χορό συνεχίστηκε το Your Face Sounds Familiar, εκτός από το σημείο όπου ο Σταμάτης Φασουλής ζήτησε “συγγνώμη”.

Ο Σταμάτης Φασουλής κατά τη διάρκεια του όγδοου επεισοδίου του Your face sounds familiar 3 ζήτησε συγγνώμη από παίκτη.

Τι συνέβη και για ποιο λόγο; Ο κριτής μόλις ολοκλήρωσε η Βαλέρια Κουρούπη την εμφάνισή της ως Έφη Σαρρή ένιωσε την ανάγκη να της ζητήσει συγγνώμη για την κριτική που της έκανε τη περασμένη Κυριακή.

«Αισθάνομαι άσχημα γιατί την προηγούμενη φορά επειδή μου άρεσε πολύ το τραγούδι σου φέρθηκα σαν να ήθελες να το πεις άσχημα και μετά το σκεφτόμουν. Σου ζητάω συγγνώμη γιατί ήμουν λιγάκι απότομος»

Η Βαλέρια Κουρούπη είχε να φέρει εις πέρας στο όγδοο επεισόδιο του Your face sounds familiar 3 μια ιδιαίτερη μίμηση καθώς έπρεπε να μεταμφιεστεί σε Έφη Σαρρή.

Η προσωπικότητα της ηθοποιού είναι πολύ μακριά σε σχέση με εκείνη της τραγουδίστριας. Πολλές πρόβες όλη την εβδομάδα και μελέτη των κινήσεων και της φωνής της Έφης Σαρρή περιελάμβανε το «μενού» για την Βαλέρια Κουρούπη.

«Είναι καινούργια εμπειρία, μου αρέσει που έχω λάγνο βλέμμα και είμαι ξανθιά. Πολύ κεφάτο και ευχάριστο, μου αρέσει», δήλωσε πριν βγει στο σκηνή. Η ηθοποιός τα πήγε πολύ καλά και απέσπασε πολύ θετικά σχόλια από τους κριτές.

Η Αποστολία Ζώη αυτή την εβδομάδα είχε μια δύσκολη μίμηση να φέρει εις πέρας.

Κλήθηκε να μιμηθεί στο όγδοο επεισόδιο του Your face sounds familiar 3 τη Δόμνα Σαμίου. Μια ερμηνεύτρια του δημοτικού τραγουδιού με χαρακτηριστική χροιά. Η Αποστολία έκανε πολλές πρόβες και μελέτησε αρκετά ώστε να πλησιάσει τη Δόμνα Σαμίου.

«Νιώθω δέος που θα την μιμηθώ. Ελπίζω να τα καταφέρω», δήλωσε πριν βγει. Η εμφάνισή της ήταν αρκετά καλή και απέσπασε θετικά σχόλια από τους κριτές

Ο Δήμος Μπέκε μας έκανε να «βασανιστούμε» στο όγδοο επεισόδιο του Your face sounds familiar 3 ως Λευτέρης Πανταζής.

Ο τραγουδιστής κλήθηκε να μιμηθεί τον ΛεΠα και σίγουρα δυσκολεύτηκε αρκετά. Ο Λευτέρης Πανταζής έχει χαρακτηριστική φωνή αλλά και σκηνική παρουσία ώστε δύσκολα κάποιος να μπορεί να τον προσεγγίσει.

Κατάφερε να τα πάει αρκετά καλά και μάλιστα δέχθηκε και μια ευχάριστη έκπληξη καθώς ο Λευτέρης Πανταζής βγήκε τηλεφωνικά να σχολιάσει την εμφάνισή του.

Δείτε την απίστευτη μεταμόρφωση της Αποστολίας Ζώη στο YFSF που της χάρισε τη νίκη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.