Έξαλλος ο Φουρθιώτης για Κορομηλά και παιδιά: “Ντροπή ξεφτίλες”

Γιατί εξοργίστηκε ο Μένιος Φουρθιώτης για όσα ειπώθηκαν για την Ρούλα Κορομηλά;

Συνεχίζει να πέφτει λάδι στη φωτιά στα όσα γράφονται και λέγονται μετά την απόλυση της Ρούλας Κορομηλά από τον Μένιο Φουρθιώτη.

“Ντροπή σας! Αίσχος! Είστε εσείς δημοσιογράφοι ρε; Ξεφτίλες! Αυτό είναι χυδαίο, ευτελές και ανήθικο που κανατε, να συνδέσετε αυτό που είπα για τη μητρότητα (με την Ρούλα Κορομηλά)”.

Με αυτά τα λόγια ο Μένιος Φουρθιώτης απάντησε στους “δημοσιογραφίσκους”, όπως είπε, που συνέδεσαν τα λεγόμενά του για τη μητρότητα στη χθεσινή του εκπομπή στο “Ε”, με την Ρούλα Κορομηλά, η οποία δεν έχει παιδιά.

Με τον τρόπο ξεκαθάρισε ότι αφορμή για την αναφορά του στη μητρότητα ήταν οι δύο συνεντεύξεις που φιλοξένησε χθες στα “Αποκαλυπτικά”, του πατέρα της ηθοποιού Γεωργίας Αποστόλου που πέθανε πρόσφατα, και του βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου για την απώλεια της 16χρονης κόρης του.

Ο παρουσιαστής του “Αποκαλυπτικά” ζήτησε την παρέμβαση της δικαιοσύνης για τα “χυδαία δημοσιεύματα”, ώστε “να γίνει άρση των sites” και “να τους βγάλει προς παραδειγματισμό”.

Μάλιστα, προανήγγειλε ότι θα καταθέσει μηνύσεις σε κάθε ιστοσελίδα που αναπαρήγαγε δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο ο Μένιος Φουρθιώτης, απευθυνόμενος στις συνεργάτιδες της εκπομπής του Αλεξάνδρα Τσόλκα, Νανά Παλαιτσάκη και Νάνσυ Νικολαΐδου, τις εξήρε για το γεγονός ότι είναι μητέρες, “για το θείο δώρο της μητρότητας”, λέγοντας ότι “ο Θεός δεν κάνει λάθη”.

“Ντροπή σας! Δεν θα έλεγα ποτέ κάτι τέτοιο, δεν θα συνέδεα ποτέ περιπτώσεις, εγώ που έχω μεγαλώσει δύσκολα στην οικογένειά μου” τόνισε με οργή ο Μένιος Φουρθιώτης, σημειώνοντας ότι μετά το τέλος της χθεσινής εκπομπής δέχθηκε απειλές.

Ανακοίνωσε, επίσης, ότι τα χρήματα από τις αγωγές και τις μηνύσεις θα αποδοθούν σε κέντρα για τις γυναίκες που προσπαθούν να αποκτήσουν παιδί.

Δείτε την απάντηση με δάκρυα του Μένιου Φουρθιώτη στη Ρούλα Κορομηλά.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.