Δείπνο Τσίπρα-Μητσοτάκη: Πώς εμφανίστηκαν Περιστέρα-Μαρέβα. “Πλύνε βάλε” φόρεμα και γενναίο ντεκολτέ

Τι συζήτησαν στο δείπνο οι Τσίπρας-Μητσοτάκης; Πώς εμφανίστηκαν οι σύζυγοί τους;

Στο Μουσείο της Ακρόπολης δείπνησαν μαζί, για πρώτη φορά, τα ζεύγη Τσίπρα και Μητσοτάκη, το βράδυ της Παρασκευής.

Το δείπνο προς τιμήν του ΓΓ του ΟΗΕ, Μπαν Κι Μουν, που πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Αθήνα και τη Λέσβο, στάθηκε αφορμή, για να βρεθούν για πρώτη φορά μαζί οι κυρίες Σίσσυ Παυλοπούλου – Πελτσεμή, Περιστέρα Μπαζιάνα και Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη.

Η κυρία Μπαζιάνα-Τσίπρα επέλεξε για την εμφάνισή της ένα φούξια φόρεμα -το οποίο έχει φορέσει και σε άλλες σημαντικές στιγμές του συζύγου της- που αναδείκνυε το γυμνασμένο σώμα της, ενώ η κα Μαρέβα Γκραμπόφσκι ένα μακρύ μαύρο μεταξωτό φόρεμα με αβυσσαλέο ντεκολτέ και καφέ ζώνη.

Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, στο Μουσείο της Ακρόπολης ήταν μία ωραία ατμόσφαιρα.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, υποδέχτηκε τον Μπαν Κι Μουν στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ο κ. Παυλόπουλος, αφού συνεχάρη τον Μπαν Κι Μουν για τον άψογο τρόπο με τον οποίο άσκησε τα καθήκοντά του, ως Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, σύμφωνα με τις αρχές των Ηνωμένων Εθνών, στάθηκε ιδιαίτερα στον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε το Προσφυγικό λέγοντας “το αντιμετωπίσατε και αυτό με έναν Ανθρωπισμό και μια Αλληλεγγύη που ταιριάζει στις αρχές των Ηνωμένων Εθνών, και αυτό ας είναι το κοινό μας μήνυμα σήμερα, εν όψει της Παγκόσμιας Ημέρας Προσφύγων, που είναι την Δευτέρα, στις 20 Ιουνίου”.

Την ευκαιρία να συνομιλήσουν σε πολύ καλό κλίμα, όπως φαίνεται και από τη σχετική φωτογραφία, είχαν ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγος του Πρωθυπουργού, Μπέτυ Μπαζιάνα κατά τη διάρκεια του δείπνου που παραθέτει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος προς τιμήν του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μπαν Κι-Μουν, στο Μουσείο της Ακρόπολης.

Όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στο Μουσείο της Ακρόπολης, όπου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με την σύζυγό του Περιστέρα Μπαζιάνα και ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την σύζυγό του Μαρέβα, κάθονται στο ίδιο τραπέζι.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες από το δείπνο Τσίπρα-Μητσοτάκη:






Διαβάστε πώς οργανώθηκε το δείπνο Τσίπρα-Μητσοτάκη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.