Σάλος με δήλωση Παππά για MEGA: “Αποτελεί παρελθόν”. Πώς αντιδρούν στο κανάλι

Ποιες οι αντιδράσεις για την δήλωση Παππά για το MEGA;

Η δήλωση του Νίκου Παππά δόθηκε χθες στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά τη διάρκεια του εορτασμού για την 42η επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας, αναφέρει το σάιτ του Βήματος.

Το παρασκήνιο της εκδήλωσης ήταν φυσικά πλούσιο, ωστόσο εκτός από το παραπολιτικό κομμάτι, βγήκε και μία είδηση για ένα από τα πλέον «καυτά» ζητήματα της πολιτικής ατζέντας.

Στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, κυκλοφορούσε μέσα στο πλήθος με προσφιλές θέμα (τι άλλο;) τα κανάλια.

Σύμφωνα με το «Βήμα», προανήγγειλε μάλιστα το κλείσιμο του καναλιού Mega, επιχειρώντας παράλληλα να αποποιηθεί κάθε ευθύνη, λέγοντας συγκεκριμένα ότι το Mega «αποτελεί πλέον παρελθόν» και ότι για το κλείσιμο ευθύνη έχουν οι ιδιοκτήτες του.

Πόλεμος μεταξύ κυβέρνησης MEGA

Ο πόλεμος μεταξύ Mega και Κυβέρνησης παίρνει πλέον μεγάλες διαστάσεις, μετά και την απόρριψη του φακέλου του καναλιού από την τελική φάση της αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών, που ουσιαστικά σηματοδότησε και το τέλος του ιστορικού καναλιού, μετά από 27 χρόνια αδιάκοπης λειτουργίας.

Η αντίδραση του καναλιού στην δήλωση του Νίκου Παππά ήταν άμεση μέσω του Διευθυντή Ειδήσεων του Mega, Μανώλη Καψή, ο οποίος με ένα σχόλιο – παρέμβαση εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση εναντίον της Κυβέρνησης, λέγοντας αρχικά πως δεν τηρούνται πλέον ούτε τα προσχήματα.

Για να συνεχίσει: «Προχθές είχαμε τον κύριο Αλέξη Τσίπρα ο οποίος μιλώντας στον skai και τον Αλέξη Παπαχελά είπε ότι το mega θα κλείσει, χθες είχαμε τον Νίκο Παππά να λέει ότι το mega έχει ήδη κλείσει.

Μ’ άρεσε πολύ δε το ότι επεφύλλαξε για τον εαυτό του το ρόλο του διαιτητή. Κι όλοι γνωρίζουμε το ρόλο της διαιτησίας στο ελληνικό πρωτάθλημα».

«Νομίζω ότι το κυβερνητικό σχέδιο για να κλείσει το mega ξεδιπλώνεται και αποκαλύπτεται. Νομίζω και οι πιο εύπιστοι πλέον αντιλαμβάνονται ότι ο μοναδικός λόγος που γίνεται αυτός ο διαγωνισμός είναι για να πέσει «μαύρο» στο mega.

Ο μόνος λόγος για τον οποίο γίνεται αυτός ο διαγωνισμός είναι για να κλείσει το mega. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο διαγωνισμός είναι φωτογραφικός για να πέσει «μαύρο» στο mega», συνέχισε χαρακτηριστικά.

Δείτε εδώ ολόκληρη την απάντηση του Νίκου Καψή για MEGA και Παππά:

Διαβάστε ποιος είναι ο νέος μνηστήρας που διεκδικεί την περιουσία του MEGA.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.