Τσαχπίνα βουλευτής ζήτησε στη φρουρά της τον famous αστυνομικό. Σάλος

Γιατί θέλει να εντάξει τον διάσημο αστυνομικό στη φρουρά της, γνωστή βουλευτής;

Viral έχει γίνει ένας Έλληνας αστυνομικός καθώς μια τουρίστρια τον φωτογράφισε και ανέβασε τις φωτογραφίες στο Twitter. Από τότε τα retweets είναι χιλιάδες.

Η Marta Gould ήταν προφανώς σε διακοπές στη χώρα μας όταν είδε ένα περιπολικό με αστυνομικούς, ένας εκ των οποίων προκάλεσε το ενδιαφέρον της και άρχισε να τον φωτογραφίζει.

“Αυτός ο καυτός Aστυνομικός με είδε να τον φωτογραφίζω κρυφά κι έτσι αποφάσισε να μου ποζάρει” έγραψε η Marta ανεβάζοντας τις παρακάτω φωτογραφίες στο Twitter.

Από τότε ο νεαρός αστυνομικός κάνει τον γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας απανωτά εγκεφαλικά στις “ξαφνικές” θαυμάστριές του.

Το ίδιο όμως, πρέπει να συνέβη και σε γνωστή ξανθιά βουλευτή, η οποία αφού προφανώς είδε τις εν λόγω φωτογραφίες, αποφάσισε να αναλάβει δράση.

Όπως λοιπόν έγινε γνωστό, η τσαχπίνα βουλευτής έχει βάλει λυτούς και δεμένους να ψάχνουν διακαώς την ταυτότητα και τα στοιχεία του γοητευτικού αστυνομικού, προκειμένου να τον προτρέψει να πάει με απόσπαση στην προσωπική φρουρά της!

Μέχρι ώρας πάντως, οι κόποι της βουλευτού δεν καρποφόρησαν, ωστόσο, η ίδια φαίνεται αποφασισμένη να ανακαλύψει τον όμορφο νεαρό αστυνομικό.

Διαβάστε ποιες οι αποκαλύψεις για Έλληνα αστυνομικό που βίαζε γυναίκες.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.