Βουτσάς-Κατσαβού: Στη φόρα ο μικρός Φοίβος. Πώς γέννησε – φυσιολογικά ή καισαρική [video]

Πώς γέννησε η Αλίκη Κατσαβού το παιδί του Κώστα Βουτσά στα 80+ χρόνια του;

Αφού έβγαλαν στη φόρα το νεογέννητο παιδί τους, Βουτσάς και Κατσαβού δεν δίστασαν να βγουν και σε τηλεοπτική εκπομπή live μέσα από το μαιευτήριο.

Την παράδοση που λέει οτι οι κυρίες της σόουμπιζ δεν θέλουν να ταλαιπωρήσουν το σώμα τους και γεννούν με καισαρική κράτησε η Αλίκη Κατσαβού.

Ο Κώστα Βουτσάς δεν δίστασε μάλιστα να ομολογήσει: “Εδώ όλοι πια με καισαρική γεννούν”. Φυσικά, ούτε λόγος για τις επιπλοκές και το στρες της καισαρικής τόσο για τη μητέρα όσο και για το παιδί.

Ο Κώστας Βουτσάς και η Αλίκη Κατσαβού έδωσαν την πρώτη τους συνέντευξη μέσα από το μαιευτήριο ΙΑΣΩ.

Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του Κώστα Βουτσά με την Αλίκη Κατσαβού και τον μικρό Φοίβο έγινε στην εκπομπή Αποκαλυπτικά. Οι τρεις τους χάρισαν το ομορφότερο πλάνο ευτυχίας στο τηλεοπτικό κοινό, με τα χαμόγελα να είναι διάπλατα.

«Σηκώθηκα αμέσως, από το ίδιο απόγευμα. Δεν έχω πόνους, ενοχλήσεις, είμαι μια χαρά. ο Φοίβος γεννήθηκε 3.330 και έχει 52 πόντους μπόι», ανέφερε η Αλίκη Κατασαβού.

«Δεν ξέρουμε αν μοιάζει σε μένα ή σε κάποιον άλλον, πάντως το παιδί είναι δικό μας. Όταν μου έφεραν το παιδί με έπιασαν τα κλάματα. Συγκινήθηκα πάρα πολύ», είπε ο Κώστας Βουτσάς και κατέληξε με χιούμορ: «Μάλιστα, άνοιξα τα σεντόνια και είδα το πουλάκι του. Τρελάθηκα»!

Δείτε το βίντεο με Βουτσά, Κατσαβού και τον μικρό Φοίβο:

Δείτε πώς έβγαλε στη φόρα το νεογέννητο παιδί του ο Βουτσάς και οι κόρες του.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.