Ο περήφανος παπάς, το ξεμάτιασμα και η “παρκετέζα” του Τσίπρα

Ποιο το παρασκήνιο με τον παπά και το ξεμάτιασμα Τσίπρα στην Άρτα, αλλά και την “παρκετέζα” στην Κουμουνδούρου;

Όπου βρεθεί και όπου σταθεί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας γίνεται αποδέκτης ποικίλων σχολίων και εκδηλώσεων από τον απλό κόσμο.

Στην πρόσφατη επίσκεψή του στο Αθαμάνιο Άρτας, πληροφορηθήκαμε ότι έτυχε… θερμότατης υποδοχής από φίλους συγχωριανούς και συγγενείς.

Ωστόσο, αυτό που προκάλεσε αίσθηση ήταν το σχόλιο της Όλγας Γεροβασίλη που τον συνόδευε, η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ, είπε πως ο Τσίπρας ήταν περικυκλωμένος από γιαγιάδες του χωριού, οι οποίες τον φιλούσαν και τον… ξεμάτιαζαν όλη την ώρα.

Στο μεταξύ την αγάπη του, ακόμη και τώρα που είδε τη σύνταξή του κουτσουρεμένη, δηλώνει ο θείος του Αλέξη Τσίπρα, παπά-Δημήτρης που έσυρε πρώτος το χορό στο γλέντι του χωριού που συμμετείχε και ο πρωθυπουργός.

«Είμαι υπερήφανος για τον Αλέξη. Με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο», λέει χαρακτηριστικά ο θείος του Αλέξη Τσίπρα από το Αθαμανιό της Αρτας και προσθέτει: «Τον αγαπώ και τον εκτιμώ πολύ. Είμαι πολύ υπερήφανος για αυτόν και του το είπα. Πάντα το έλεγα ότι θα γίνει σπουδαίος.

Ο Αλέξης είναι καλό παιδί και χαμηλών τόνων. Κάθε χρόνο τα καλοκαίρια ερχόταν στο χωριό, από φοιτητής ακόμη. Μόνο πέρυσι νομίζω δεν ήρθε. Τα βήματα στον «καγκελάρη» τα ξέρει γιατί τα χορεύει από παιδί. Είμαστε υπερήφανοι για αυτόν και του δίνω την ευλογία μου».

Την ίδια ώρα, και ενώ η Όλγα Γεροβασίλη μεγαλουργεί για τον Αλέξη στην Άρτα, στους διαδρόμους της Κουμουνδούρου υπάρχει πολύ συζήτηση.

Ο λόγος για ένα στέλεχος που κουβαλάει ηχηρό παρατσούκλι… Μάλιστα, αυτό το στέλεχος είναι από τα πιο προβεβλημένα του κόμματος αλλά φαίνεται πως του έχουν κολλήσει και… τρίτο όνομα που είναι ιδιαίτερα χαρακτηριστικό, όσο και… προσβλητικό. Ούτε λίγο ούτε πολύ, φίλοι και εχθροί τον αποκαλούν το στέλεχος αυτό «παρκετέζα»…

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.