Βόμβα Καμμένου για Καλογρίτσα: «Μου ζήτησε να συμπράξω με ΝΔ – ΠΑΣΟΚ»

Ποιες οι αποκαλύψεις του Πάνου Καμμένου για Καλογρίτσα;

Για πρωτοφανή πόλεμο εναντίον της κυβέρνησης αλλά και του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά, με αφορμή τις τηλεοπτικές άδειες, έκανε λόγο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, ο κ. Καλογρίτσας τον είχε προσκαλέσει δύο φορές στο σπίτι του, τη μία παρουσία του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου, και του ζήτησε να συμπράξει με την κυβέρνηση των Σαμαρά – Βενιζέλου αλλά και να μην συμπράξει με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Πρακτορείο 104.9 FM, ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε και σε ενδεχόμενο ανασχηματισμό, λέγοντας πως πρόκειται για «αποκλειστικό προνόμιο του Πρωθυπουργού», ωστόσο τόνισε ότι «μπορεί να γίνει άνοιγμα σε παραγωγικούς φορείς της κοινωνίας που δεν θα προέρχονται κατ’ ανάγκη από την Αριστερά, αλλά και στους Καραμανλικούς, οι οποίοι βρίσκονται υπό διωγμό στη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη».

Αναφερόμενος στις σχέσεις Κράτους και Εκκλησίας, τόνισε πως «δεν υπάρχει πόλεμος μεταξύ Κυβέρνησης και Εκκλησίας», σημειώνοντας την «πολύ καλή σχέση» του πρωθυπουργού με τον Αρχιεπίσκοπο.

Υπογράμμισε δε πως «και οι δύο πλευρές σε συνεννόηση θα προχωρήσουν στη συγγραφή ενός νέου βιβλίου θρησκευτικών, λαμβάνοντας υπόψιν και το γεγονός ότι υπάρχουν πολλά αλλόθρησκα παιδιά».

Διαβάστε ποια στελέχη των ΑΝΕΛ θα πάρει στο κανάλι του ο Ιβαν Σαββίδης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.