Ανίψια πασίγνωστου πολιτικού μπλεγμένα σε σκάνδαλο με ναρκωτικά

Ποια η ανίψια πασίγνωστου πολιτικού που βρέθηκε μπλεγμένη σε σκάνδαλο με ναρκωτικά;

Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση πως συγγενείς γνωστού πολιτικού έχουν καταδικαστεί για διακίνηση ναρκωτικών. Ειδικότερα, πρόκειται για ανίψια της συζύγου του.

Οι ανιψιοί της πρώτης κυρίας της Βενεζουέλας και συζύγου του Νίκολας Μαδούρο, κρίθηκαν ένοχοι χθες από τις δικαστικές αρχές της Νέας Υόρκης για διακίνηση ναρκωτικών και στόχος τους ήταν, σύμφωνα με το δικαστήριο, να αποκομίσουν μεγάλο χρηματικό ποσό για να βοηθήσουν την οικογένεια τους να παραμείνει στην εξουσία.

Ο 31χρονος Φρανκί Φρανσίσκο Φλόρες ντε Φρέιτες και ο 30χρονος Εφρέν Αντόνιο Κάμπο-Φλόρες –ανιψιοί της συζύγου του προέδρου της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο, Σίλια Φλόρες, καταδικάστηκαν από ένα ομοσπονδιακό δικαστήριο του Μανχάταν για απόπειρα εισαγωγής κοκαΐνης στις ΗΠΑ.

Η υπόθεση αποτελεί μια από τις πολλές στις οποίες οι αμερικάνικες διωκτικές αρχές έχουν εντοπίσει διασυνδέσεις ατόμων με την κυβέρνηση της Βενεζουέλας για διακίνηση ναρκωτικών.

Σημειώνεται ότι οι δύο άνδρες συνελήφθησαν τον Νοέμβριο του 2015 στην Αϊτή και οδηγήθηκαν στις ΗΠΑ έπειτα από επιχείρηση του αμερικάνικου Ειδικού Σώματος κατά των Ναρκωτικών (DEA).

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.