Φρίκη: Γονείς δεν έδιναν φαγητό στην 16χρονη κόρη και πέθανε από ασιτία. Ζούσε χωρίς…

Ποια η τραγωδία ενός 16χρονου κοριτσιού που πέθανε από ασιτία, αφού οι γονείς δεν της έδιναν φαγητό;

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τις συνθήκες του θανάτου μιας 16χρονης από τις ΗΠΑ, που υπέστη καρδιακή προσβολή από την ασιτία και πέθανε σε νοσοκομείο του Οχάιο πριν από μερικές ημέρες.

Οι λεπτομέρειες που αποκαλύπτονται μέσω της δικογραφίας για την άτυχη Νάταλι Φιν αναδεικνύουν τις φρικιαστικές ώρες που ζούσε η 16χρονη, καθώς και τα δύο της αδέλφια.

Οι γονείς των τριών παιδιών είχαν εξαθλιώσει τα παιδιά τους, τα οποία ζούσαν χωρίς ρούχα, φαγητό και ιατρική φροντίδα.

Η 42χρονη μητέρα της Νικόλ Μαρί Φιν και ο 45χρονος πατέρας της Τζόσεφ Μάικλ Φιν κατηγορούνται ότι δολοφόνησαν την 16χρονη κόρη τους εσκεμμένα, με πλήρη γνώση των συνεπειών των πράξεών τους και πως το έγκλημα ήταν προμελετημένα.

Η Νάταλι, η 14χρονη αδελφή της και ο 15χρονος αδελφός της ζούσαν κλειδωμένοι μέσα στο σπίτι και έτρωγαν σπάνια. Φυσικά, τα παιδιά δεν παρακολουθούνταν από παιδιάτρους ενώ υπέστησαν σοβαρά ψυχολογικά τραύματα.

Οι γείτονες του ζευγαριού είχαν καταγγείλει το ζευγάρι πέντε περίπου μήνες πριν από το θάνατο της 16χρονης αλλά η πολιτεία φαίνεται ότι… ξέχασε τα παιδιά.

Οι γείτονες άκουγαν την 16χρονη πριν πεθάνει από ασιτία συχνά να ζητάει από τους γονείς της φαγητό για την ίδια και τα αδέλφια της ενώ κατήγγειλαν ότι τα ρούχα των παιδιών μύριζαν.

Διαβάστε που εντοπίστηκε ο dj Χρήστος Χρυσάφης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.