Εξελίξεις με κατεψυγμένο ναυτικό: Ποια η 49χρονη Αλεξάντροβα που τον έψυξε [φωτο]

Ποια η 49χρονη Αλεξάντροβα που κατέψυξε τον άντρα της;

Η 49χρονη Ανέλια Αλεξάνδροβα, η σατανική γυναίκα που κατέψυξε τον άντρα και τον πατέρα του παιδιού της, από τον περασμένο Ιούνιο, έφυγε από την Βάρνα της Βουλγαρίας, προκειμένου να «αποδράσει» με το παιδί της στη Ρουμανία.

Η 49χρονη Αλεξάντροβα, είχε ενημερωθεί ότι οι αξιωματικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, είχαν εξιχνιάσει την υπόθεση, είχαν συλλάβει την 26χρονη Βουλγάρα Γιορντάνκα Στοίτσεβα, τη μεσάζοντα στην ανεύρεση των εκτελεστών, και είχαν εκδοθεί διεθνείς αναζητήσεις για τη σύλληψή της.

Οι Βούλγαροι αστυνομικοί είχαν ταυτοποιήσει την διεύθυνση κατοικίας της, ωστόσο τα ίχνη της είχαν χαθεί. Για 17 μήνες από την ημέρα της ανθρωποκτονίας, είχε χαρεί την απόλυτη ελευθερία…

Στις 15 Νοεμβρίου 2016, η 49χρονη Ανέλια Αλεξάντροβα μαζί με τον 13χρονο γιο της επιχείρησε να φύγει από την Βουλγαρία περνώντας τα σύνορα προς Ρουμανία.

Εκεί επέδειξε ταξιδιωτικά έγγραφα με τα πραγματικά στοιχεία ταυτότητα της όπως και του παιδιού της. Η Αλεξάντροβα φαίνεται να είχε αλλάξει λίγο την εμφάνισή της, έχοντας άλλο χτένισμα και χρώμα μαλλιών.

Άμεσα στον διασυνοριακό έλεγχο χτύπησε «καμπανάκι», εξαιτίας του διεθνούς εντάλματος σύλληψης που εκκρεμούσε σε βάρος της με αποτέλεσμα την σύλληψή της.

Το επόμενο χρονικό διάστημα στο πλαίσιο της δικαστικής συνδρομής αναμένεται η έκδοσή της στη χώρα μας. Μεγάλο ζητούμενο είναι η επιμέλεια του 13χρονου αγοριού, την οποία αυτή τη στιγμή έχει το Ελληνικό Κράτος, που θα είναι αναγκασμένο να μεταφέρει το παιδί σε κάποιο ίδρυμα, εκτός και αν υπάρξει ενδιαφέρον της επιμέλειας από κάποιο συγγενικό πρόσωπο του θύματος, κάτι που θεωρείται σχεδόν απίθανο.

Από τις καταθέσεις μαρτύρων για την υπόθεση, οι αστυνομικοί εντόπιζαν τα «μελανά» σημεία στη σχέση του ζευγαριού. Συγγενείς και φίλοι, έκαναν λόγο για έναν γάμο συμφέροντος από την πλευρά της 49χρονης Αλεξάντροβα και για έναν γάμο έρωτα και αποκατάστασης από αυτή του θαλασσοδαρμένου ναυτικού, άντρα της.

Την γνώρισε και την παντρεύτηκε το 1997 μετά από ένα ταξίδι στη Βάρνα της Βουλγαρίας. Ο 44χρονος τότε άνδρας, στην επιδίωξή του να προσελκύσει την κατά 18 χρόνια μικρότερή του γυναίκα, πλήρωσε κάποιες οφειλές των γονιών της και τους αγόρασε σπίτι.

Την έφερε στην Ελλάδα, την παντρεύτηκε και το 2003, έχοντας την επιθυμία να αποκτήσει ένα παιδί, το κατάφεραν μετά από εξωσωματική γονιμοποίηση.

Άνοιξαν κοινό τραπεζικό λογαριασμό, που τότε περιείχε 45.000 ευρώ. Κατά τη διάρκεια ταξιδιού του ναυτικού, με το παιδί νήπιο ακόμη, η 49χρονη Αλεξάντροβα πήρε τα χρήματα και έφυγε για την Κρήτη και μετά στη Βουλγαρία.

Με την βοήθεια ιδιωτικού ντεντέκτιβ, εντοπίστηκε, επέστρεψε το παιδί όχι όμως και τα χρήματα. Το 2004 ξεκινά η δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια του παιδιού.

Το 2008 ο πατέρας του ναυτικού και παππούς του 14χρονου σήμερα αγοριού, λίγο πριν πεθάνει την ίδια χρονιά, έβαλε σε κλειστό τραπεζικό λογαριασμό του παιδιού περίπου 230.000 ευρώ, τα οποία θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει όταν θα συμπλήρωνε το 18ο έτος της ηλικίας του.

Εκείνη τη χρονιά ο ναυτικός προτείνει στον δικηγόρο της συζύγου τα χρήματα του λογαριασμού να χρησιμοποιηθούν μαζί με δικά του 170.000 ευρώ για την αγορά οικοπέδου στο Λαγονήσι με την προϋπόθεση να γραφτεί στο όνομα του παιδιού. Η 49χρονη Αλεξάντροβα αρνήθηκε και… απέλυσε τον δικηγόρο ως «πουλημένο».

Όταν βλέπει ότι χάνει την επιμέλεια του παιδιού, βάζει μπρος το σχέδιο «ανάληψης» των 230.000 ευρώ, κάτι που καταφέρνει με τη χρήση πλαστογραφημένης υπεύθυνης δήλωσης εξουσιοδότησης χωρίς καν… γνήσιο υπογραφής όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες.

Δείτε τη φωτογραφία της 49χρονης Αλεξάντροβα που κατέψυξε τον άντρα της:

Έχοντας χάσει την επιμέλεια του παιδιού φεύγει παράνομα στη Βουλγαρία, βάζοντας το 5χρονο τότε παιδί, σε ένα χαρτόκουτο με… λαχανικά, στην καρότσα φορτηγού μαζί με άλλα εμπορεύματα.

Στην πατρίδα της η Αλεξάντροβα πετυχαίνει δικαστικές αποφάσεις που της έδιναν την επιμέλεια του παιδιού, την ώρα που στη χώρα μας διωκόταν για αρπαγή ανηλίκου, πλαστογραφία και υπεξαίρεση.

Εντοπίζεται και πάλι από ιδιωτικό ντεντέκτιβ που προσλαμβάνει ο ναυτικός. Πείθεται, έρχεται στην Ελλάδα μαζί με το παιδί και συλλαμβάνεται στο αεροδρόμιο εξαιτίας των διώξεων που εκκρεμούσαν σε βάρος της.

Ο εισαγγελέας δίνει εντολή να αφεθεί ελεύθερη. Ο μεγαλόψυχος και ευαίσθητος ναυτικός την βοηθά να ξεπεράσει τις καταδικαστικές αποφάσεις που ο ίδιος είχε πετύχει σε βάρος της. Με τα χρήματα, υποστήριξε ότι αγόρασε ακίνητα στη χώρα της στο όνομα του παιδιού χωρίς ποτέ να παρουσιάσει έγγραφα που να το αποδεικνύουν.

Η 49χρονη Αλεξάντροβα εκμεταλλεύεται για ακόμη μία φορά την ευαισθησία του για το παιδί και κηρύσσει μια «εικονική ανακωχή» με σκοπό το οικονομικό όφελος, αναφέρουν συγγενείς και φίλοι.

Το διαζύγιο βγαίνει τον Οκτώβριο του 2014. Ο ναυτικός έμενε στο ιδιόκτητο σπίτι της οδού Αριστοτέλους στην Καλλιθέας, ενώ εκείνη νοικιάζει το διαμέρισμα της οδού Ευαγγελιστρίας 37, δέκα μήνες πριν από το έγκλημα.

Διαβάστε ποιος ο δολοφόνος της Μαντλίν.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.