Τρόμος: Ποιος ο απίστευτος λόγος που αποφυλακίστηκε ο σατανιστής εγκληματίας Κατσούλας

Ποιος ο λόγος που βγήκε από τη φυλακή ο σατανιστής Κατσούλας;

Την έξοδο των φυλακών Αγιάς Κρήτης πέρασε χθες το μεσημέρι, έπειτα από 23 χρόνια εγκλεισμού στα σωφρονιστικά καταστήματα της χώρας, ο σατανιστής της Παλλήνης Ασημάκης Κατσούλας.

Επειτα από αλλεπάλληλες αιτήσεις αποφυλάκισης, το Συμβούλιο Εφετών Κρήτης με βούλευμά του έδωσε το πράσινο φως για την έξοδό του από τις φυλακές.

Από τη στιγμή που ο σατανιστής Κατσούλας ο «μαύρος άγγελος» συμπλήρωσε 20 χρόνια στο κελί είχε δικαίωμα να καταθέσει αίτηση αποφυλάκισης.

Για τρία χρόνια οι αποφάσεις της Δικαιοσύνης ήταν απορριπτικές, μέχρι χθες που άκουσε το «ναι», με βάση της γενικές διατάξεις για την υφ’ όρων απόλυση που ισχύουν εδώ και χρόνια.

Θετικά στην κρίση της Δικαιοσύνης μέτρησε και το γεγονός ότι ο Ασημάκης Κατσούλας δεν είχε υποπέσει σε πειθαρχικά αδικήματα, ενώ λάμβανε άδειες, που τις τηρούσε κανονικά.

Μόλις πριν από δύο μήνες μήνες, άλλωστε, ο εισαγγελέας είχε εισηγηθεί θετικά στην τελευταία αίτηση αποφυλάκισης που είχε καταθέσει ο Ασημάκης Κατσούλας, ο οποίος ήταν ο μόνος από την ομάδα των σατανιστών της Παλλήνης που παρέμενε κρατούμενος.

Ολα άρχισαν πριν από 23 χρόνια, τον Δεκέμβριο του 1993. Η δράση της περιβόητης ομάδας «σατανιστών της Παλλήνης» είχε προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο.

Θύματά τους ήταν δύο γυναίκες, η 14χρονη Δώρα Συροπούλου και η 28χρονη Γαρυφαλλιά Γιούργα, τις οποίες δολοφόνησαν σε τελετές μαύρης μαγείας τον Αύγουστο του 1992 και τον Αύγουστο του 1993.

Διαβάστε πώς μπορείτε να πάρετε πίσω τις πινακίδες και την άδεια οδήγησης και κυκλοφορίας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.