Ομολογία σοκ 15χρονου δολοφόνου: Γιατί σκότωσε τον 6χρονο Σεζάλ Μεχμεταλή στην Κομοτηνή

Τι ο μολόγησε ο 15χρονος δολοφόνος του 6χρονου Σεζάλ Μεχμεταλή στην Κομοτηνή;

Σοκαρισμένη παρακολουθεί η Ελλάδα το άγριο έγκλημα στην Κομοτηνή με θύτη και θύμα δύο παιδιά.

Ένα 6χρονο κωφάλαλο αγόρι από τον συνοικισμό των Αθίγγανων, ο Μεχμεταλή Σεζάλ, βρέθηκε δολοφονημένο μέσα σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι.

Η αστυνομία συνέλαβε έναν 15χρονο ο οποίος, σύμφωνα με το xronos.gr, υπέδειξε στους αστυνομικούς που βρίσκεται ο νεκρός 6χρονος.

Ο φερόμενος ως δολοφόνος, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι επίσης αθίγγανος και κωφός, είχε κρύψει το παιδί πίσω από έναν θάμνο στην αυλή ενός εγκαταλελειμμένου σπιτιού στο κέντρο της πόλης, σε απόσταση περίπου διακοσίων μέτρων από το σημείο της εξαφάνισής του.

Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, ο 15χρονος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι και ο ίδιος είχε πέσει πριν λίγο καιρό θύμα κακοποίησης και έτσι θέλησε να εκδικηθεί για αυτό που του συνέβη.

Σοκαριστικό ήταν το θέαμα που αντίκρισε ο ιατροδικαστής Νίκος Κιφνίδης, ο οποίος έκανε την πρώτη αυτοψία στο σημείο όπου βρέθηκε η σορός του 6χρονου Μεχμεταλή Σεζάλ στην Κομοτηνή.

Μιλώντας στο enikos.gr ο κ. Κιφνίδης ανέφερε πως η σορός του μικρού Μεχμεταλή Σεζάλ ήταν σκεπασμένη με ένα παλιό μπουφάν.

«Διαπίστωσα πως τα χέρια και τα πόδια του 6χρονου ήταν δεμένα» δήλωσε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε «δεν υπάρχουν ίχνη από τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στη σορό. Είδα όμως εκδορές στο πρόσωπο. Συγκεκριμένα στην κροταφική χώρα και στα χείλη».

Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος πέρσι είχε συλληφθεί για απόπειρα βιασμού ενός ενήλικα άνδρα, επίσης αθίγγανου, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει προβλήματα νοητικής υστέρησης.

Νεκροψία-νεκροτομή πραγματοποιεί αυτήν την ώρα ο ιατροδικαστής Κομοτηνής στη σορό του εξάχρονου αγοριού, προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Η ιστοσελίδα «xronos» της Κομοτηνής με φωτογραφικό υλικό παρουσίασε το σπίτι που εντοπίστηκε το άψυχο σώμα του 6χρονου Μεχμεταλή Σεζάλ:


ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.