Πέθανε ο τραγουδιστής Δημήτρης Στρέγγλιας. Βιογραφικό

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα στην Παθολογική κλινική του Νοσοκομείου Βόλου, όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες, ο τραγουδιστής Δημήτρης Στρέγγλιας, 35 χρονών.

Αντιμετωπίζοντας την είδηση ως απίθανο σενάριο αντιδρούν φίλοι του τραγουδιστή Δημήτρη Στρέγγλια, γνωστοί και μουσικόφιλοι, τόσο από τον Βόλο, στον οποίο έζησε και δημιούργησε, όσο και από όλη την υπόλοιπη Ελλάδα.

Η φωνή του συγκροτήματος Lizardia, ο “Bluff” ή αλλιώς ο Δημήτρης Στρέγγλιας “έφυγε” νωρίς, «προδωμένος» από την καρδιά του, το μεσημέρι της Τετάρτης στην Α’ Παθολογική κλινική του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου Βόλου, όπου νοσηλευόταν, λόγω κακοήθους υπέρτασης, όπως έγινε γνωστό.

Ο Δημήτρης Στρέγγλιας, ο οποίος ήταν μόλις 35 ετών, ήταν γνωστός στην τοπική κοινωνία του Βόλου για την εργατικότητά του και το ήθος του.

Έγινε ακόμα γνωστότερος και μάλιστα ξεπερνώντας τα σύνορα της Μαγνησίας, για την δημιουργικότητά του μέσω του συγκροτήματος Lizardia, με τους οποίους το 2008 κυκλοφόρησε το “The Serpent’s Trace” demo και μόλις το 2014 το πρώτο τους ομώνυμο full-length album υπό τον τίτλο “Lizardia”.

Κρατώντας το μικρόφωνο του συγκροτημάτος ανέβηκε πολλές φορές στο σανίδι, ξεχωρίζοντας πάντοτε για το πάθος του αλλά και για την αντιμετώπιση της τέχνης ως μέσω έκφρασης, γεγονός που τον έκανε ιδιαίτερα αγαπητό μέλος της καλλιτεχνικής μουσικής σκηνής του είδους του και όχι μόνο.

Διαβάστε πόσα χρόνια φυλακή έφαγαν πατέρας και σύντροφος στο Άργος που βίαζαν τον άρρωστο γιο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.