Συνελήφθη και ο εκδότης των Παραπολιτικών: Πόλεμος με Καμμένο – Διάλογοι φωτιά

Γιατί συνελήφθη και ο εκδότης των Παραπολιτικών μετά τον διευθυντή;

Συνελήφθη το απόγευμα της Τρίτης ο διευθυντής της εφημερίδας «Παραπολιτικά» Παναγιώτης Τζένος, έπειτα από μήνυση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου.

Λίγο αργότερα συνελήφθη και ο εκδότης της εφημερίδας, Γιάννης Κουρτάκης, όταν προσήλθε στη ΓΑΔΑ.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα parapolitika.gr, αστυνομικοί με πολιτικά συνοδευόμενοι από εισαγγελέα συνέλαβαν με τη διαδικασία του αυτοφώρου τον διευθυντή του Ομίλου «Παραπολιτικά» Παναγιώτη Τζένο.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, μέσα και έξω από τα γραφεία των Παραπολιτικών βρίσκονταν περισσότεροι από δέκα αστυνομικοί.

Η μήνυση κατατέθηκε με αφορμή το ρεπορτάζ της εφημερίδας για το ταξίδι που πραγματοποίησε ο κ. Καμμένος στις Αυστριακές Άλπεις την περίοδο των εορτών.

Ο Παναγιώτης Τζένος οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ, προκειμένου να ακολουθηθούν οι διαδικασίες που προβλέπονται από τον νόμο.

Τι έγραψε ο εκδότης των Παραπολιτικών στον λογαριασμό του στο Facebook

Με αφορμή τη σύλληψη του Διευθυντή του Ομίλου «Παραπολιτικά», Παναγιώτη Τζένου, ο εκδότης της εφημερίδας «Παραπολιτικά» Γιάννης Κουρτάκης έγραψε στο Facebook:

«Όταν το παρακράτος Τσίπρα – Καμμένου μπούκαρε στα γραφεία της εφημερίδας, δεν ήμουν στο γραφείο μου. Επειδή δεν έχω απολύτως τίποτα να φοβηθώ θα προσελθω οικειοθελώς στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση. Άλλωστε στις Δημοκρατίες κερδίζει πάντα η αλήθεια».

Τα tweets του Καμμένου για τον Γιάννη Κουρτάκη

Στον εκδότη της εφημερίδας «Παραπολιτικά» Γιάννη Κουρτάκη αναφέρονται δύο tweets του υπουργού Εθνικής Άμυνας και προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου.

«Κρύβεται ο Κουρτάκης τώρα ενώ επί δύο ημέρες επιτίθεται σε εμένα μέσω του ανήλικου παιδιού μου για να αποσύρω τις κατηγορίες για το ΚΕΕΛΠΝΟ» έγραψε ο κ. Καμμένος και συνέχισε:

«Ενώ ο δειλός Κουρτάκης συνελήφθη κρυμμένος σε διπλανή πολυκατοικία αναρτά ότι προσέρχεται οικειοθελώς . ΜΕ ΑΝΗΛΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΟΧΕΣ».

Νέα ανάρτηση του Γιάννη Κουρτάκη

«Μόλις ενημερώθηκα ότι έχει κινηθεί διαδικασία αυτοφώρου εναντίον μου, προσήλθα στην ΓΑΔΑ, όπου και με συνέλαβαν. Ακόμη ένα ψέμα του Πάνου Καμμένου. Κάποια στιγμή τα ψέματα τελειώνουν, όπως και τα καθεστώτα πέφτουν» έγραψε.