Θρήνος στην κηδεία της Κέλλυς Σακάκου: Ποιοι ελάχιστοι παρευρέθηκαν στο τελευταίο αντίο [φωτο]

Ποιοι παρευρέθηκαν στην κηδεία της Κέλλυς Σακάκου;

Η αγαπημένη παρουσιάστρια της ΕΡΤ, Κέλλυ Σακάκου έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, το πρωί της Κυριακής, αρκετά ταλαιπωρημένη από το πάρκινσον.

Μόλις έξι μήνες μετά το θάνατο του συζύγου της που λάτρευε.

Ο θάνατός της Κέλλυς Σακάκου σκόρπισε θλίψη σε συγγενείς, φίλους και συνεργάτες που βρέθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης στο κοιμητήριο της Νέας Σμύρνης για να της πουν το τελευταίο αντίο.

Η διοίκηση της ΕΡΤ εξέφρασε τη βαθύτατη οδύνη της για τον θάνατο της Κέλλυς Σακάκου, της παρουσιάστριας που είχε συνδέσει το όνομά της με την ιστορία της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης όσο λίγοι άνθρωποι του χώρου.

Υπήρξε μία από τους πρωτοπόρους στη δημιουργία και την εξέλιξη της ελληνικής τηλεόρασης, υπηρετώντας την ΕΡΤ για τρεις δεκαετίες, ως ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα πρόσωπα της μικρής οθόνης.

Ο επαγγελματισμός, το ήθος, η γλυκύτητα, η συνέπεια και οι γνώσεις της αποτέλεσαν και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους ανθρώπους της τηλεόρασης.

Στην κηδεία φυσικά παρευρέθηκε ο γνωστός ζωγράφος Αλέκος Φασιανός, αδελφός του συζύγου της Κέλλυς Σακάκου Σπύρου. Μέσα σε έξι μήνες έχασε τον αδελφό του και την νύφη του.

Δείτε ποιοι παρευρέθηκαν στην κηδεία της Κέλλυς Σακάκου:

Διαβάστε ποια τα τελευταίο προφητικά λόγια της Κέλλυς Σακάκου.