Ο Νίκος Παππάς πιάστηκε “Κώτσος”: Γραβάτα, Βαλάντης και Τραμπ [φωτο]

Γιατί φόρεσε γραβάτα ο Νίκος Παππάς για πρώτη φορά, αλλά όχι ο Βαλάντης;

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς είναι γνωστό ότι ακολουθεί τα χνάρια του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και δεν φοράει ποτέ γραβάτα, ακόμα και στις επίσημες εκδηλώσεις.

Αυτό βέβαια φαίνεται ότι δεν ίσχυσε χθες κατά την επίσκεψη του στις ΗΠΑ για την ορκωμοσία του 45ου προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, πιθανόν γιατί υπαγορεύτηκε από κάποιο dress code. Η επιλογή του χρώματος φαίνεται πως έχει να κάνει με το χρώμα των Ρεπουμπλικάνων, το κόκκινο, και όχι με τις ιδεολογικές προτιμήσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Όμως κάτι δεν πήγε καλά…

Με γραβάτα για πρώτη φορά από τότε που ανέλαβε κυβερνητικό αξίωμα εμφανίστηκε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς στην ορκωμοσία του αμερικανού νέου προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στην Ουάσινγκτον.

Ο κ. Παππάς, από την ανάληψη της εξουσίας από τον ΣΥΡΙΖΑ τον Ιανουάριο του 2015, ακολουθούσε το παράδειγμα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος δεν φοράει γραβάτα, υποσχόμενος μάλιστα να τη φορέσει μόνο αν θα μειωθεί το χρέος της χώρας.

Ωστόσο η εκλογή του νέου προέδρου των ΗΠΑ φαίνεται ότι άλλαξε τα δεδομένα και ένα υπερατλαντικό ταξίδι στάθηκε αρκετό για να αλλάξει γνώμη και να φορέσει γραβάτα χρώματος –τι άλλο;- κόκκινου, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που μας παραχώρησε ο Βηματοδότης.

Η επιλογή του χρώματος πιθανώς να μην έχει να κάνει με τη γνωστή ιδεολογική προτίμηση του ΣΥΡΙΖΑ προς το κόκκινο, αλλά να υπαγορεύτηκε είτε από κάποιο dress code των διοργανωτών, είτε από την ανάγκη να τιμηθεί ο Ντόναλντ Τραμπ που είναι ρεπουμπλικανός και το επίσημο χρώμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος είναι το κόκκινο.

Εξάλλου, και ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, Πάνος Καμμένος, και ο δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της ΚΕΔΚΕ, Γιώργος Πατούλης, που συνόδευαν τον κ. Παππά στις Ηνωμένες Πολιτείες, φορούσαν αμφότεροι κόκκινες γραβάτες.

Αυτός όμως που “χάλασε” την εικόνα ήταν ο Βαλάντης που πήγε χωρίς γραβάτα και απέδειξε οτι τελικά δεν υπήρχε κανένας ενδυματολογικός κώδικας και άρα ο Νίκος Παππάς πιάστηκε “Κώτσος” που φόρεσε γραβάτα:

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.