Σοκ στην Πάτρα: 46χρονος πατέρας βίασε όχι μόνο την 16χρονη κόρη του αλλά και… Φρίκη

Ποιους άλλους βίασε εκτός από την ανήλικη κόρη του ο φρικτός 46χρονος πατέρας από την Πάτρα;

Στον ανακριτή Πατρών απολογείται αυτή τη στιγμή ο 46χρονος πατέρας που συνελήφθη από την Ασφάλεια, μετά από ένταλμα σύλληψης, για τον βιασμό της 16χρονης κόρης του, μιας 14χρονης φίλης της κι ενός αγοριού.

Σύμφωνα με την αστυνομία, “σε βάρος του 46χρονου πατέρα είχε σχηματιστεί, προχθές (18-1-2017), από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών, δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για βιασμό, αποπλάνηση παιδιών, αιμομιξία, προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ειδικότερα, ο δράστης από τον Σεπτέμβριο του 2015 μέχρι και τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους, χρησιμοποιώντας απειλές είχε εξαναγκάσει σε συνουσία κατ΄ εξακολούθηση την κόρη του και μια ακόμη ημεδαπή, που είχαν ηλικία τότε (2015) 16 και 14 ετών, αντίστοιχα, ενώ είχε ασελγήσει και σε βάρος ενός 18χρονου (το έτος 2015) αλλοδαπού, υπηκόου Ρουμανίας.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι 46χρονος δράστης χρησιμοποιώντας προφίλ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης επιχείρησε να προσελκύσει με χρήση ψευδών γεγονότων ως αληθινών και άλλα ανήλικα άτομα.

Σημειώνεται ότι, ο 46χρονος πατέρας από την Πάτρα έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για παρόμοια αδικήματα”.

Ακόμη να συνέλθει η τοπική κοινωνία της Πάτρας, από το φρικτό περιστατικό βιασμού του 46χρονου πατέρα, αφού δεν βίασε μόνο την ανήλικη κόρη του αλλά και άλλα δυο παιδιά, ανάμεσα και ένα αγόρι.

Οι κάτοικοι της Πάτρας ζητούν την παραδειγματική τιμωρία για τον φρικτό, άρρωστο και βιαστή 46χρονο πατέρα.

Διαβάστε πόσα χρόνια φυλακή στον δολοφόνο με τον μπαλτά που κατακρεούργησε και βίασε άντρα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.