Αποκάλυψη για Πόλα Ρούπα: Ποιους πολιτικούς πρώτα ονόματα θα σκότωνε. Ζουν από θαύμα

Ποιους πολιτικούς είχε ως στόχο η Πόλα Ρούπα;

Επίθεση σε βάρος του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά και του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, σχεδίαζαν η Πόλα Ρούπα και οι συνεργοί της.

Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Τόσκας τηλεφώνησε σήμερα το πρωί στους δύο πολιτικούς, Κυριάκο Μητσοτάκη και Αντώνη Σαμαρά, και επιβεβαίωσε ότι στην κατοικία της Πόλας Ρούπα στην Ηλιούπολη βρέθηκαν τα καυτά σημειώματα.

Τα οποία φέρεται να έχει συντάξει η συλληφθείσα, Πόλα Ρούπα, αλλά και συνεργοί της, με στοιχεία για διευθύνσεις κατοικιών και γραφείων, πινακίδες αυτοκινήτων, μετακινήσεις και άλλα που αφορούσαν τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τον Αντώνη Σαμαρά.

Ο κ. Τόσκας ενημέρωσε για τα ευρήματα της αντιτρομοκρατικής τους κκ Μητσοτάκη και Σαμαρά, ενώ σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες επικοινώνησε και με άλλα 5 πολιτικά πρόσωπα, τα ονόματα των οποίων βρίσκονται στα σημειώματα της Πόλας Ρούπα.

Στα σημειώματα της Πόλας Ρούπας βρίσκονται τα ονόματα και 50 δημοσίων προσώπων, μη πολιτικών που θα αποτελούσαν ενδεχόμενους στόχους των τρομοκρατών.

Ωστόσο, τα ονόματα αυτά δε μας έχουν γίνει ακόμη γνωστά για διαφόρους λόγους.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης και κ. Αντώνης Σαμαράς, φαίνεται να τρομοκρατήθηκαν αρκετά από τα καυτά σημειώματα της Πόλας Ρούπα, ωστόσο έχουν εμπιστοσύνη στις αρχές.

Διαβάστε ποιος βουλευτής αποκλείστηκε δυο μέρες από το χιόνι χωρίς ρεύμα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.