Ανατροπή για Σώρρα-Θώμη Κουμπούρα: Σε ποιον τηλεφώνησε ο δολοφόνος μετά τη δολοφονία

Σε ποιον γνωστό πολιτικό τηλεφώνησε ο δολοφόνος της Θώμης Κουμπούρα Χρήστος Μπαλατίνας αμέσως μετά τη δολοφονία;

Στο κάδρο της δολοφονίας της παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα στη Λαμία βάζουν τα αποτελέσματα της άρσης του απορρήτου των τηλεπικοινωνιών τον επικεφαλής της «Ελλήνων Συνέλευσις».

Όπως αποκαλύπτει η Realnews, αμέσως μετά το έγκλημα ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της παιδοψυχιάτρου, Χρήστος Μπαλαντίνας, τηλεφώνησε στον Αρτέμη Σώρρα και συνομίλησε μαζί του για περίπου 5,5 λεπτά.

Το στοιχείο, που προέρχεται από την ανάλυση των δεδομένων κινητής τηλεφωνίας, προκύπτει από το διαβιβαστικό της ΕΛ.ΑΣ. προς τον εισαγγελέα.

Ερωτήματα προκαλεί παράλληλα, το γεγονός ότι λίγες ώρες μετά τον φόνο της παιδοψυχιάτρου με 15 μαχαιριές από τον στενό συνεργάτη του Σώρρα, ο ιδρυτής της κίνησης που υποστηρίζει ότι πούλησε …διαστημική τεχνολογία αρχαίων Ελλήνων στις ΗΠΑ αντί τριών τρις δολαρίων, γνώριζε το ακριβές χρονικό διάστημα της δολοφονίας της 45χρονης, όπως φαίνεται από ανάρτησή του στο Facebook.

Ο Αρτέμης Σώρρας, επικεφαλής του πολιτικού φορέα «Ελλήνων Συνέλευσις» έχει δηλώσει στο protothema.gr για τη σχέση της δολοφονημένης Θώμης Κουμπούρα με τον ύποπτο, για το ρόλο της στον πολιτικό φορέα, αλλά και για τον ύποπτο που εξετάζεται από τις αρχές.

«Γνώριζα ότι είχε ερωτικές σχέσεις με τη Θώμη. Την ημέρα που έγινε η δολοφονία ο ύποπτος παίρνει τηλέφωνο έναν φίλο του και συνέλληνα, όπου ο άνθρωπος έδωσε και κατάθεση στην Αστυνομία, τον παίρνει τηλέφωνο στις 02.30 τη νύχτα ενώ η Αστυνομία δηλώνει ότι από 01.30 μέχρι 02.23 είναι ο θάνατος της Θώμης Κουμπούρα.

Το ζήτημα είναι ότι στις 02.30 ο ύποπτος παίρνει τηλέφωνο τον συνέλληνα από το τηλέφωνο της μακαρίτισσας και από το ίδιο τηλέφωνο παίρνει άλλα τρία, τέσσερα άτομα, δικούς του φίλους. Η ώρα θανάτου είναι σύμφωνα με τα δεδομένα της Αστυνομίας, τώρα την ώρα που θα πει ο ιατροδικαστής είναι κάτι άλλο.

Άρα λοιπόν γνωρίζουμε ότι η κοπέλα δολοφονήθηκε και ο ύποπτος ήταν εκεί. Η διαδκασία ότι ο ύποπτος έχει σκοτώσει τη Θώμη Κουμπούρα εμένα προσωπικά δεν μου κάθεται γιατί έχω και κάποιες πληροφορίες ότι ήταν πολύ μπλεγμένοι όλοι με ένα κύκλωμα και θα πρέπει η ασφάλεια να το εξετάσει πολύ καλά αυτό. Επίσης δεν υπάρχει λογική εξήγηση να σκοτώνει την κοπέλα του και στη συνέχεια να παίρνει από το τηλεφωνό της τους συνέλληνες.

Θα ήταν πολύ χαζό αυτό να το κάνει γιατί είναι σαν να λέει παιδιά εγώ το έκανα. Άρα πιστεύω εγώ ότι η Θώμη ήταν ζωντανή όση ώρα ήταν αυτός εκεί και φεύγοντας μάλλον έρχονται ένας ή περισσότεροι γνωστοί της και ήταν γνωστοί γιατί τους άνοιξε την πόρτα. Για μένα σημαντικό είναι η ώρα θανάτου και τα τηλεφωνήματα».

Διαβάστε ποια η σχέση του Αρτέμη Σώρρα με τη Θώμη Κουμπούρα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.