Φτάνουν στην Αθήνα οι αγρότες: Πότε θα κλείσουν οι δρόμοι με μπλόκα μαμούθ

Πότε φέρνουν οι αγρότες τα μπλόκα στην Αθήνα;

Εντείνονται οι κινητοποιήσεις με ένα μεγάλο συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στην Λάρισα, αποφάσισαν οι αγρότες στην πανελλαδική σύσκεψη των μπλόκων που έγινε στη Νίκαια το μεσημέρι της Τρίτης.

Την ερχόμενη Τρίτη 14 Φεβρουαρίου, προγραμματίζεται μεγάλο συλλαλητήριο στην Αθήνα ενώ την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου, συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υποκατάστημα του ΕΛΓΑ στη Λάρισα και την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου ζητείται συνάντηση με όλους τους συναρμόδιους – για το αγροτικό- Υπουργούς στην Αθήνα.

Οι αγρότες στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε από την Πανελλαδική επιτροπή των μπλόκων, ζήτησαν συνάντηση με τα συναρμόδια υπουργεία (Αγροτικής ανάπτυξης, Οικονομικών, Εργασίας και Περιβάλλοντος) την Παρασκευή 10/2, τονίζοντας πως σκοπό έχουν να κατατεθούν τα αιτήματα τους ώστε η κυβέρνηση να τα υλοποιήσει.

Υπενθυμίζεται, πως παραμένει και ενισχύεται το κεντρικό μπλόκο της Νίκαιας στο οποίο συμμετέχουν αγρότες από Λάρισα, Τρίκαλα και Καρδίτσα.

Σε ενίσχυση του μπλόκου της Νίκαιας προχώρησαν οι αγρότες και από το μπλόκο στο Γερακάρι, που εδώ και 13 μέρες βρίσκονται στον δρόμο.

Οι αγρότες μετέφεραν τα τρακτέρ τους και τις δυνάμεις στη Νίκαια, με στόχο να γίνει πιο δυναμικό το μπλόκο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.