Σκάνδαλο στη Χίο: 40χρονος γνωστός πολιτικός σε καυτό βίντεο με… Διέρρευσε κατά λάθος. Σάλος

Ποιο το νέο σκάνδαλο αυτή τη φορά στη Χίο με γνωστό 40χρονο πολιτικό να διαρρέει κατά λάθος καυτό βίντεο;

Απίστευτο σούσουρο έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες στη Χίο, μετά τη διαρροή ενός βίντεο στο οποίο φέρεται ότι πρωταγωνιστεί 40χρονο πολιτικό πρόσωπο, ενώ συνευρίσκεται ερ@τικά με έναν άλλον άντρα!

Το πονηρό βίντεο, διάρκειας μόλις ενάμισι λεπτού, που δημοσιοποίησε το chiospress.gr, είναι αλλοιωμένο, προκειμένου να μη φαίνονται ξεκάθαρα τα πρόσωπα των δύο ανδρών, ωστόσο οι κινήσεις τους κατά τη διάρκεια του s@x διακρίνονται, ενώ ο ήχος δεν έχει «πειραχτεί».

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Χίο, το αποκαλυπτικό βίντεο φέρεται ότι ανέβασε ο 40χρονος πολιτικός σε μια κλειστή ιστοσελίδα-ομάδα g@y.

Ωστόσο οι «ψίθυροι» που πληθαίνουν κάνουν λόγο για ενδεχόμενο είτε διαρροής του προσωπικού υλικού για λόγους ερωτικής αντιζηλίας είτε δημοσιοποίησής του από κάποιον από τους πολιτικούς αντιπάλους του, με σκοπό να βλάψει την καριέρα του 40χρονου πολιτικού από τη Χίο.

Πάντως, το βίντεο με τις ομοφυλοφιλικές περιπτύξεις έχει κάνει μέσα σε δύο εικοσιτετράωρα τον γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας ποικίλα σχόλια.

Οι περισσότεροι πάντως λένε πως όσοι γνωρίζουν τον πολιτικό μπορούν με άνεση να καταλάβουν ότι είναι αυτός, παρά την τεχνική επεξεργασία που έχει υποστεί το οπτικοακουστικό υλικό!

Οπως ήταν αναμενόμενο, το θέμα συζητιέται ασταμάτητα στα «πηγαδάκια» της Χίου, με ντόπιους να αναφέρουν ότι ο συγκεκριμένος 40χρονος πολιτικός δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα για το τι κάνει στην προσωπική του ζωή και, αντιθέτως, διατηρεί ένα αξιοπρεπές και χαμηλό προφίλ.

Ορισμένοι αναφέρουν πως όποιος διοχέτευσε το βίντεο ενδεχομένως να μην κάνει κακό μόνο στην καριέρα του 40χρονου, αλλά γενικότερα στη ζωή του.

Διαβάστε την παράνομη σχέση Ελληνίδας δημοσιογράφου με γυναίκα πολιτικό.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.