Συνελήφθη ο δολοφόνος του οδηγού ταξί: Σοκ στην Καστοριά – Ποιος είναι

Ανάστατη είναι ολόκληρη η κοινωνία της Καστοριάς.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, συνελήφθη ο δράστης της δολοφονίας του 52χρονου οδηγού ταξί στην Καστοριά.

Οι αστυνομικοί δεν έδιναν αρχικά περισσότερες λεπτομέρειες, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, η σύλληψη θα προκαλέσει τεράστια έκπληξη.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, πριν από λίγο συνελήφθη ένας άνδρας για τη δολοφονία του 52χρονου οδηγού ταξί στην Καστοριά.

Σοκ έχει προκαλέσει το γεγονός οτι ο συλληφθείς για τη δολοφονία του ταξιτζή στην Καστοριά είναι αστυνομικός που συμμετείχε στις έρευνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του fimes.gr, η αστυνομία έχει συλλάβει έναν αστυνομικό, ο οποίος υπηρετούσε στο παρελθόν στην Αθήνα και τα τελευταία χρόνια ήταν στην Καστοριά.

Ο αστυνομικός μάλιστα συμμετείχε και στις έρευνες της αστυνομίας για τον δολοφόνο του ταξιτζή.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι το θύμα πυροβολήθηκε δύο φορές, μια στο κεφάλι και μια στο στήθος.

Το χρονικό της δολοφονίας του οδηγού ταξί στην Καστοριά

Νεκρός στην περιοχή της Νέας Λεύκης Καστοριάς βρέθηκε αργά το απόγευμα της Παρασκευής ένας οδηγός ταξί, ηλικίας 52 ετών, ο οποίος φέρεται να έχει πυροβοληθεί.

Η δολοφονία του οδηγού ταξί έχει προκαλέσει πανικό στην περιοχή και ιδιαίτερα στις τάξεις των επαγγελματιών οδηγών, καθώς η υπόθεση θυμίζει την περίπτωση του μανιακού που επιτέθηκε σε δύο οδηγούς ταξί στη Νέα Κηφισιά, στην Αττική, σκοτώνοντας τον έναν και τραυματίζοντας τον άλλον.

Ωστόσο, όπως υποστηρίζει η ιστοσελίδα kozanimedia.gr, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, η μεθοδολογία στα χτυπήματα στην Κηφισιά και σε αυτό της Καστοριάς είναι αρκετά διαφορετική. Δίχως να αποκλείουν το -ακραίο, πάντως- σενάριο του μιμητισμού -να θέλησε,δηλαδή, κάποιος, να μιμηθεί τον δράστη της Κηφισιάς- οι έρευνες των Αρχών στρέφονται περισσότερο στο ξεκαθάρισμα λογαριασμών ή σε κάποια άλλη εκδοχή.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Νεκρός με μια σφαίρα στον κρόταφο βρέθηκε ο 52χρονος οδηγός ταξί σε αγροτική περιοχή στη Λεύκη Καστοριάς.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. ο 52χρονος βρέθηκε νεκρός με τραύμα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι. Η σορός του βρέθηκε σε απόσταση περίπου 40 έως 50 μέτρων από το ταξί, ιδιοκτησίας του.

Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες, εξετάζεται και το ενδεχόμενο να αυτοπυροβολήθηκε, χωρίς ωστόσο να έχει επιβεβαιωθεί τίποτα ακόμα. Μέχρι τότε, τίποτα δεν μπορεί να ειπωθεί με βεβαιότητα.

Οι άντρες της Ασφάλειας και της ΟΠΚΕ βρίσκονται στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρός ο 52χρονος και ερευνούν εξονυχιστικά την περιοχή.

Διαβάστε ποιος ο 30χρονος αστυνομικός που συνελήφθη για τη δολοφονία ταξιτζή στην Καστοριά.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.