Συγκλονίζει ο Νίκος Παππάς για τον θάνατο της μητέρας του: «Πώς να χωρέσει η ομορφιά σου…»

Ποια τα συγκλονιστικά λόγια του Νίκου Παππά για τον θάνατο της μητέρας του;

Τη Δευτέρα, στις 4.00 το απόγευμα θα κηδευτεί από το κοιμητήριο Καισαριανής η Ματίνα Παππά, σύζυγος του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιου Παππά, και μητέρα του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκου Παππά.

Εν τω μεταξύ, με ένα προσωπικό κείμενο, ο Στέλιος, ο Νίκος και ο αδελφός του, Μάριος Παππάς αποχαιρετούν την εκλιπούσα που έφυγε από τη ζωή σήμερα τα ξημερώματα.

Όπως γράφουν, «όταν αποχαιρετούμε ένα αγαπημένο μας πρόσωπο προσπαθούμε να βρούμε τα πιο όμορφα επίθετα. Πώς όμως να χωρέσει η ομορφιά σου μέσα στις λέξεις;

Πώς άντεξες όλα σου τα χρόνια τις ανείπωτες δοκιμασίες, από τα χρόνια της δικτατορίας αλλά και στα ύστερα;

Μόνο όσοι δεν σε γνώρισαν προσπαθούν να φυλακώσουν σε τυπολατρίες το κάλλος σου. Είμαστε περήφανοι που στόλισες τη ζωή μας με την παρουσία σου.

Ο Στέλιος και τα παιδιά σου, ο Νικόλας και ο Μάριος, σου οφείλουμε την αξιοπρέπεια της ζωής που μας χάρισες.

Όλοι μαζί με συγγενείς, με φίλους/ες, και συντρόφους/σες θα σε χαιρετίσουμε τη Δευτέρα 20/3/2017 ώρα 4:00 μ.μ. στο κοιμητήριο της Καισαριανής

Αντί για στεφάνια θα ενισχύσουμε την προσπάθεια της Εταιρείας Σπαστικών “ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ” στους λογαριασμούς: Alpha Bank 119-00-2002-008641, Εθνική Τράπεζα Ελλάδος 082-48-0000-13, Πειραιώς 5075-039462-760».

Διαβάστε πώς πέθανε η μητέρα του Νίκου Παππά.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Κάνε Like στο Fimes.gr