Σάλος με καρδιολόγο μαϊμού: Τι απάντησαν Αττικό-Θριάσιο Νοσοκομείο, πώς… ξεγελάστηκαν

Ποιες οι νέες αποκαλύψεις για τον καρδιολόγο μαϊμού και κουμπάρο του Βασίλη Κικίλια;

Σάλο έχουν προκαλέσει στο Πανελλήνιο και κυρίως στην περιοχή της Δυτικής Αττικής, όπου εδρεύει το ιατρείο του καρδιολόγου μαϊμού, οι αποκαλύψεις του Documento.

Ο γνωστός… καρδιολόγος και ενεργός υπερασπιστής της ΝΔ, φέρεται να προσκόμισε ψευδή πιστοποιητικά για την πρόσληψή του στο Θριάσιο Νοσοκομείο Ελευσίνας, τα οποία είχε λάβει (!) από το Αττικό.

Όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ του Documento, ο εν λόγω καρδιολόγος μαϊμού προσκόμισε στο Θριάσιο Νοσοκομείο άλλα πιστοποιητικά από αυτά που έλαβε από το Αττικό, στο οποίο και είχε ξεκινήσει ειδικότητα παθολογίας! Φυσικά, δεν την ολοκλήρωσε ποτέ!

Έτσι λοιπόν, τα χαρτιά που μετέφερε στο Θριάσιο έλεγαν πως ο… καρδιολόγος έχει ολοκληρώσει τα 2 χρόνια παθολογίας στο Αττικό. Τα χαρτιά είχαν τις υπογραφές των ιθυνόντων, όμως, όπως αποδείχτηκε, εκείνοι είχαν υπογράψει για άλλα στοιχεία και όχι γι’ αυτά που παρουσιάζονταν στα “πιστοποιητικά”.

Τόσο από την πλευρά του Αττικού όσο και από εκείνη του Θριασίου νοσοκομείο, δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις, που λύνουν το μυστήριο.

Διαβάστε τι απάντησαν οι διοικητές Αττικού-Θριασίου:

Διαβάστε ποιο συγγενικό πρόσωπο του καρδιολόγου μαϊμού με σπουδές εξπρές.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.