Έκτακτο με εκτροχιασμό τρένου, Θεσσαλονίκη: “Υπάρχει και άλλος νεκρός και είναι ο…”

Υπάρχει και άλλος νεκρός από τον εκτροχιασμό του τρένου στη Θεσσαλονίκη;

“Δεν είμαι ακόμη βέβαιος, αλλά μπορεί να έχει καταλήξει και ένας συνοδός ελεγκτής“, ανέφερε στην εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου και Μάνου Νιφλή στον Realfm 97,8 o Διευθύνων Σύμβουλος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, κ. Τσαλίδης.

Για το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα που έγινε χθες το βράδυ στο Άδενδρο Θεσσαλονίκης.

“Είναι πολύ νωρίς για να σας πω τι συνέβη.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι συστήνεται επιτροπή που μέχρι την Παρασκευή πρέπει να έχει βγάλει πόρισμα”, πρόσθεσε στον Realfm ο κ. Τσαλίδης.

Το χρονικό της τραγωδίας

Η μηχανή του τρένου διαπέρασε το κτίριο που βρίσκεται δίπλα στις σιδηροδρομικές γραμμές και τα υπόλοιπα βαγόνια δίπλωσαν πίσω της. Άμορφη μάζα σιδερικών, κατεστραμμένες γραμμές και καλώδια συνθέτουν το σκηνικό της τραγωδίας.

«Έγινε μια έκρηξη και στη συνέχεια το τρένο καρφώθηκε αμέσως μέσα στο σπίτι. Εγώ μετά βγήκα έξω και σαν τρελός φώναζα, τσίριζα, έκλαιγα.

Πόνεσα πάρα πολύ» ήταν τα πρώτα λόγια ενός αυτόπτη μάρτυρα και κατοίκου της περιοχής του Αδένδρου που «είδε τον χάρο με τον μάτια του», όπως χαρακτηριστικά είπα, συγκινημένος.

Σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ οι νεκροί είναι δύο, ενώ υπάρχουν ακόμα τρείς σοβαρά τραυματίες εκ των οποίων οι δυο είναι πολυτραυματίες, ένας διασωληνωμένος σε βαριά κατάσταση και τέσσερις ελαφρά τραυματίες.

Διαβάστε τη συγκλονιστική μαρτυρία για τον εκτροχιασμό του τρένου της Θεσσαλονίκης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.