Κρίσιμες ώρες για τον Αλέξη Τσίπρα

Ποιες οι κρίσιμες ώρες του Αλέξη Τσίπρα;

Ο Αλέξης Τσίπρας κινδυνεύει πολιτικά. Όχι μόνο γιατί με τις πολιτικές που άσκησε οδήγησε τη χώρα στον γκρεμό με ταχείς ρυθμούς- γράφοντας ο ίδιος το πολιτικό του τέλος- αλλά και γιατί ο «συνέταιρος στο έγκλημα», Πάνος Καμμένος έχει εκθέσει πολλάκις την κυβέρνηση με τα… καμώματα του.

Τί να πρωτογράψουμε και τί να πρωτοθυμηθούμε από τα όσα έχει πει/γράψει/κάνει ο κυβερνητικός εταίρος, και μάλιστα με την ανοχή του Μαξίμου.

Τελευταία υπόθεση η επίμαχη συνομιλία του με τον ισοβίτη αλλά, λίγες μέρες πριν την αποκάλυψη, η φωτογραφία που ανέβηκε στο twitter με τη γραβάτα με τα αντρική γεννητικά όργανα. Σίγουρα ανάρμοστη φωτογραφία για ανάρτηση από μέλος της κυβέρνησης, αλλά έσπευσε να… λύσει την παρεξήγηση λέγοντας ότι έφταιγε το παιδί του.

Το παιδί του πάντως σίγουρα δεν έφταιγε για τις απειλές για παραίτηση αν ψηφιστούν μέτρα (είδε κάποιος από εσάς να παραιτείτε;) και μάλιστα έλεγε ότι αν έφτανε στο σημείο να πρέπει να ψηφίσει μνημόνιο, θα έφευγε από την πολιτική. Δύο μνημόνια μετά και είναι ακόμα εδώ.

«Πρόδωσε» τον Αλέξη Τσίπρα στην κόντρα για τα Θρησκευτικά. Θυμόμαστε όλοι πως στη συνάντηση που έγινε μεταξύ του κου Τσίπρα, του υπουργού Αμύνης και του τότε υπουργού Παιδείας, Νίκου Φίλη, με τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο στο Μαξίμου, ο κος Καμμένος πήρε ξεκάθαρη θέση και –ω τι έκπληξη- απείλησε ξανά με αποχώρηση.

Άλλη μια φορά που … παραιτήθηκε ήταν όταν ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, αποκάλεσε τα Σκόπια Μακεδονία.

Ανυπομονούμε για την επόμενη εξαγγελία παραίτησης όπως και για μια νέα ανάρτηση του παιδιού του Πάνου Καμμένου στο twitter…

Διαβάστε ποιες οι κρίσιμες ώρες του Νίκου Χατζηνικολάου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.