Ραγδαίες εξελίξεις για εξαφάνιση Αντώνη Δημοτάκη: Εκτεταμένες έρευνες για αστυνομικό – Πού ψάχνουν

Ποιες οι εξελίξεις στην εξαφάνιση του αστυνομικού Αντώνη Δημοτάκη;

Τελειωμό δεν έχει το θρίλερ της εξαφάνισης του 38χρονου αστυνομικού Αντώνη Δημοτάκη από την Καισαριανή.

Εθελοντές της «Άμεσης Παρέμβασης» του Βύρωνα, της ΕΥΔΠΗ, της ΔΑΠΑΧΟ αλλά και συγγενείς του αγνοούμενου αστυνομικού καθώς και συνάδελφοι του, οργώνουν κυριολεκτικά την ευρύτερη περιοχή Βούλας και Γλυφάδας προκειμένου να βρουν ένα ίχνος του.

Οι έρευνες ξεκίνησαν με το πρώτο φως της ημέρας το Σάββατο 10 Ιουνίου, από το σημείο που υπέδειξε ο οδηγός ταξί που φέρεται ότι τον μετέφερε εκεί από την Καισαριανή, το απόγευμα της ημέρας όπου χάθηκαν και τα ίχνη του.

Όπως δήλωσε στην Αστυνομία αλλά και στο «Τούνελ», τον άφησε στο πάρκινγκ του παραλιακού καταστήματος «Παλμιέρ Μπιστρό», απέναντι από το νοσοκομείο Βούλας.

Περίοικοι υποστήριξαν στους εθελοντές των ομάδων όπου συμμετέχουν στην έρευνα αλλά και στην εκπομπή, ότι ένας άνδρας που μοιάζει καταπληκτικά στον 38χρονο Αντώνη Δημοτάκη, εμφανίζεται εκεί γύρω ταλαιπωρημένος. Οι προσπάθειες πλέον όλων εστιάζεται στον εντοπισμό του συγκεκριμένου ατόμου.

Ωστόσο οι έρευνες δεν σταματούν εκεί αφού παράλληλα ψάχνουν τα δύσβατα σημεία τόσο στο βουνό της περιοχής όσο και κοντά στη θάλασσα, μήπως κάπου εκεί κρύβεται η απάντηση στην περίεργη αυτή εξαφάνιση.

Μέχρι ώρες όσες έρευνες έχουν γίνει έχουν φέρει αρνητικά αποτελέσματα.

Συνάδελφος του Αντώνη Δημοτάκη ανέφερε στην εκπομπή ότι ο Αντώνης είχε κάποια σχέση με την περιοχή της Γλυφάδας, γιατί συχνά τους κερνούσε γλυκά που έφερνε από εκεί.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.