Bελονιστής στην Κρήτη ο γιος Παπανδρέου: Πώς το αποφάσισε, πώς… θεραπεύει. Έξαλλος ο ΓΑΠ

Πώς αποφάσισε να γίνει βελονιστής ο γιος του Γιώργου Παπανδρέου;

Το περσινό καλοκαίρι ο Ανδρέας Παπανδρέου, γιος του Γιώργου και της πρώτης συζύγου του Εύας Γεωργίου, συζητήθηκε ιδιαίτερα λόγω του γάμου του με την Πωλίνα Πατραμάνη.

Τα σχόλια για αυτόν τον γάμο ήταν πολλά και κανένας δεν κατάλαβε αν ακυρώθηκε όπως γραφόταν ή αν έγινε μυστικά.

Ο Ανδρέας Παπαναδρέου junior μετά τον “γάμο” βρέθηκε στη Νορβηγία. Σύμφωνα με το δημοσίευμα στη συγκεκριμένη χώρα βρίσκονται πολλοί συγγενείς της Πωλίνας Πατραμάνη, που τον βοήθησαν να προσαρμοστεί στη ζωή εκεί, ενώ η ίδια, επισκέπτεται συχνά το Όσλο, ιδιαίτερα από τη στιγμή που τελείωσαν οι υποχρεώσεις της στην ομάδα βόλεϊ που αγωνίζεται.

Αυτό που δεν έχει γίνει με ακρίβεια γνωστό είναι ο λόγος που ο Ανδρέας Παπανδρέου ξενιτεύτηκε στη Νορβηγία και με ποιο αντικείμενο ασχολείται. Μία απάντηση στο μυστήριο έρχεται να δώσει ο πατριός της συντρόφου του, Πωλίνας, ο οποίος λέει ότι έχει στραφεί στον βελονισμό, αν και οι σπουδές του στην Αμερική ήταν στα Οικονομικά. Ο Δημήτρης Χαλκιαδάκης είναι ο άνθρωπος που είχε αναφερθεί και ξεκαθαρίσει την επαγγελματική ενασχόληση της Πωλίνας Πατραμάνη, που αρχικά γράφτηκε ότι ήταν κομμώτρια:

«Δεν ισχύει αυτό. Έχει τελειώσει τουριστικές επιχειρήσεις και έχει εργαστεί σε ξενοδοχεία. Επίσης, προπονούσε κατά καιρούς μικρά παιδιά και τώρα ολοκληρώνει τις σπουδές της στην Αθήνα, σε σχολή προπονητών».

Σχετικά με τον Ανδρέα Παπανδρέου αποκάλυψε ότι, μετά τις σπουδές του στο εξωτερικό και στα Χανιά, ασχολείται ενεργά με παραδοσιακές κινεζικές θεραπείες: «Ο Ανδρέας ξέρω ότι ασχολείται με τον βελονισμό. Έχει βγάλει και μια σχετική σχολή».

Ο βελονισμός φαίνεται πως κέρδισε τον Ανδρέα Παπανδρέου «τζούνιορ» παρότι έχει κάνει σπουδές σε Οικονομικά και Κοινωνιολογία.

Ο 37χρονος γιος του Γιώργου Παπανδρέου έχει εγκατασταθεί στη Χερσόνησο του Ηρακλείου απ’ όπου και κατάγεται η αρραβωνιαστικιά του, κάνοντας κάτι που αγαπά.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso», αποφάσισε να διευρύνει τις γνώσεις που είχε στον βελονισμό και τις εναλλακτικές θεραπείες.

Μετά την επίσκεψη που έκανε στις αρχές του χρόνου στο Αμμάν της Ιορδανίας, αποφάσισε να ασκήσει το επάγγελμα του βελονισμού.

Μάλιστα, κάνει επισκέψεις κατ’ οίκον εφαρμόζοντας πρωτοποριακές μεθόδους.

Οι φίλοι και οι γνωστοί του τον περιγράφουν ως έναν άνθρωπο ήρεμο που αγαπά τον αθλητισμό, θέλοντας να μείνει μακριά από την πολιτική.

Ωστόσο, η απόφασή του αυτή δεν φαίνεται πως βρήκε σύμφωνο τον ΓΑΠ, ο οποίος δεν ήθελε να αφήσει το αντικείμενο των σπουδών του.

Διαβάστε πού έπιασε δουλειά ο γιος του ΓΑΠ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.