Σοκ στον Γέρακα με νεκρό 59χρονο σε αυτοκίνητο: Ποιου ήταν συγγενής

Τι λένε οι πληροφορίες για τον 59χρονο που βρέθηκε νεκρός σε αυτοκίνητο στον Γέρακα;

Ένας άνδρας αγνώστων στοιχείων εντοπίστηκε σήμερα το μεσημέρι, περί τις 15:30 νεκρός μέσα σε ένα αυτοκίνητο στην Λ. Μαραθώνος στον Γέρακα.

Ο άτυχος άνδρας έφερε τραύμα στο κεφάλι, ωστόσο δεν έχει εξακριβωθεί ακόμη το πώς προκλήθηκε.

Η σορός του βρέθηκε στις 15:30 το μεσημέρι του Σαββάτου (15.07.2017) και η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο ο δολοφόνος είτε να ήταν μαζί του μέσα στο αυτοκίνητο είτε να τον ανάγκασε να σταματήσει στην άκρη του δρόμου.

Σημειώνεται πως η μηχανή του αυτοκινήτου όταν εντοπίστηκε ο άτυχος άνδρας, ήταν ακόμη αναμμένη.

Στο σημείο βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή τόσο κλιμάκιο του τμήματος Ανθρωποκτονιών όσο και ιατροδιαστής για να εξετάσει τη σορό.

Ο 59χρονος, ο οποίος βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, φέρει τραύμα από σφαίρα στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Ωστόσο, η αστυνομία δεν βρήκε όπλο μέσα στο αυτοκίνητο, κάτι που οδηγεί στο συμπέρασμα πως δεν πρόκειται για αυτοκτονία αλλά για εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του ΑΝΤ1, το αυτοκίνητο ανήκει σε έναν 59χρονο, ο οποίος είναι πολύ στενό συγγενικό πρόσωπο ενός 23χρονου που βρίσκεται στη φυλακή κατηγορούμενος για τη δολοφονία 20χρονου φοιτητή στην Πεντέλη πριν από ενάμιση χρόνο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.