Άγριο έγκλημα 20χρονου, Ζάκυνθος: Πορτιέρης τον χτυπούσε μπροστά στους φίλους του και τον…

Ποιο το φρικιαστικό έγκλημα 20χρονου στην Ζάκυνθο από πορτιέρη;

Νεκρός έπεσε τα ξημερώματα μετά από συμπλοκή 20χρονος Αμερικανός τουρίστας που διασκέδαζε σε πολυσύχναστο μπαρ στον Λαγανά Ζακύνθου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 20χρονος Αμερικανός διαπληκτίστηκε με τον σερβικής καταγωγής πορτιέρη του μαγαζιού, ο οποίος άρχισε να τον χτυπά αλύπητα, ενώ δεν δίστασε να βγάλει και μαχαίρι.

Ο άτυχος 20χρονος νεαρός από τα πολλαπλά χτυπήματα και τις μαχαιριές πέθανε σχεδόν ακαριαία από ακατάσχετη αιμορραγία.

Ένα παιδί που έμελλε να αφήσει την τελευταία του πνοή με μαρτυρικό τρόπο, μπροστά στους φίλους του, που όπως είπαν στους αστυνομικούς δεν μπορούσαν να τον βοηθήσουν.

”Τα πράγματα ήταν πολύ άγρια και θα σκότωναν και εμάς. Τους φωνάζαμε αλλά δεν σταματούσαν τα χτυπήματα” είπε ένας από την παρέα του άτυχου νεαρού. Ο θάνατός του προήλθε από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Όλα ξεκινούν λίγο μετά τις 03.00 τα ξημερώματα μέσα σε πολυσύχναστο μπαρ του Λαγανά. Για άγνωστο λόγο η παρέα του Αμερικανού τουρίστα τσακώθηκε με παρέα Σέρβων που επίσης διασκέδαζε στο μπαρ και τα πράγματα πήραν πολύ γρήγορα απρόβλεπτη τροπή.

Σύμφωνα με πληροφορίες στη συμπλοκή πήρε μέρος και ο 32χρονος πορτιέρης και υπεύθυνος του καταστήματος. Πρόκειται για Σέρβο με Βρετανικό διαβατήριο, που ήδη έχει συλληφθεί.

Στο μπαρ επικρατεί πανικός. Κάποια στιγμή βγαίνουν μαχαίρια και τα χτυπήματα αρχίζουν να διαδέχονται το ένα το άλλο.

Ο Αμερικανός τουρίστας τρέχει να σωθεί αλλά είναι αδύνατον. Βγαίνει από το μπαρ και τον κυνηγούν. 20 μέτρα πιο κάτω τον πιάνουν και ο θάνατός του είναι μαρτυρικός. Δέχεται άγρια χτυπήματα σε όλο του το σώμα και αφήνει την τελευταία του πνοή.

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του πορτιέρη για το έγκλημα του τουρίστα, ενώ προσήγαγε ακόμη επτά άτομα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο άτυχος 20χρονος είχε φτάσει στο νησί της Ζακύνθου πριν από λίγες μέρες για τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Διαβάστε τι απίστευτο φορούσε άνδρας νεκρός που τον βρήκαν στο λιμάνι της Κορίνθου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.