Τρόμος στον Πειραιά: Τι ομολόγησε ο 29χρονος Δράκος των ασανσέρ – «Έχω επιτεθεί σε…»

Τι ομολόγησε ο «Δράκος» των ασανσέρ πού έσπειρε τον τρόμο στον Πειραιά;

Στον ανακριτή Πειραιά οδηγήθηκε λίγο μετά την 13:00 το μεσημέρι της Δευτέρας 10 Ιουλίου, ο 29χρονος, ο οποίος συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη (06/07) από τους άνδρες της Ασφάλειας με τις κατηγορίες της απόπειρας βιασμού κατά συρροή, της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή, έργω εξύβριση και παράνομη οπλοκατοχή.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Αστυνομία έλαβε καταγγελίες και στη συνέχεια καταθέσεις σχετικά με τη δράση του 29χρονου σάτυρου ο οποίος έκανε επιθέσεις σε ανήλικα κορίτσια ακόμη και σε ασανσέρ! Όταν «έδεσε» η υπόθεση, τον συνέλαβαν.

«Αποδέχομαι τις επιθέσεις. Δεν ξέρω τι με έπιανε και τις έκανα, ξαφνικά “θόλωνα”. Όταν έβλεπα νεαρή κοπέλα την έβλεπα σeξουαλικά. Τέτοιου είδους επιθέσεις κάνω πολύ καιρό τώρα. Ίσως πάνω από δυο χρόνια. Πιστεύω ότι επιτέθηκα σε πάνω από 50 με 60 γυναίκες», ανάφερε στην προανακριτική απολογία του ο 29χρονος ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό δεκάδων γυναικών τα τελευταία χρόνια.

«Είχα επιθετική συμπεριφορά και αισθανόμουν έντονη σeξουαλική επιθυμία», πρόσθεσε.

Ο δικηγόρος του αναμένεται να ζητήσει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, καθώς λάμβανε φαρμακευτική αγωγή την οποία είχε διακόψει. Εις βάρος του κατηγορουμένου υπάρχουν τουλάχιστον πέντε καταθέσεις κοριτσιών οι οποίες τον «καίνε».

Οι ατυχές κοπέλες τον αναγνώρισαν και κατέθεσαν πώς πραγματοποιούσε τις επιθέσεις του στα ασανσέρ. «Με φίλησε με τη βία», ανέφερε χαρακτηριστικά μια από τις ανήλικες στην κατάθεσή της, στους άνδρες της Ασφάλειας.

Οι αστυνομικοί που τμήματος Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής που ερευνούσαν την υπόθεση, καθώς ένα από τα φερόμενα ως θύματα του 29χρονου είναι ανήλικη, έχουν εξιχνιάσει έως τώρα έξι επιθέσεις σε βάρος γυναικών, στην πλειονότητά τους μέσα σε ανελκυστήρες πολυκατοικιών.

Η προφυλάκισή του ή ο εγκλεισμός του σε ψυχιατρικό ίδρυμα, θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες θα υποβληθεί τις επόμενες ημέρες σε κρατικό νοσοκομείο.

Ο τρόπος δράσης

Όπως διαπιστώθηκε ο δράστης εντόπιζε στην περιοχή του Πειραιά νεαρές γυναίκες, οι οποίες βάδιζαν μόνες τους και αφού τις ακολουθούσε, είτε πεζός είτε οδηγώντας μοτοσικλέτα, μέχρι την είσοδο των πολυκατοικιών όπου διέμεναν, εισερχόταν μαζί τους στο ασανσέρ και με τη χρήση βίας ή απειλών, ασελγούσε σε βάρος τους.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.