Εξελίξεις με ΔΟΛ: Σε ποιον πασίγνωστο επιχειρηματία πήγε. Αγωνία για χιλιάδες εργαζόμενους

Σε ποιον επιχειρηματία περνάει τον ΔΟΛ;

Ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση του ενεργητικού του ΔΟΛ στην Άλτερ Έγκο του Βαγγέλη Μαρινάκη, με την υπογραφή της συμβολαιογραφικής πράξης.

Στο κτίριο της οδού Μιχαλακοπούλου, συνεχίζεται από τους ειδικούς εκκαθαριστές η κοινοποίηση των απολύσεων στους εργαζόμενους του ΔΟΛ.

Ο Β. Μαρινάκης έχει ήδη μια σημαντική τοποθέτηση στα ΜΜΕ (Άργος, “Ελευθερία του Τύπου), και αποκτά και τους σημαντικότερους τίτλους των εφημερίδων όπως και την πρόσβαση στο MEGA (ΔΟΛ 22%).

Η κυκλοφορία των δύο εντύπων, των “Νέων” και του “Βήματος” θα διακοπεί για λίγες μέρες, μέχρι την ολοκλήρωση των νομικών και τεχνικών εργασιών και στη συνέχεια θα γίνει γνωστό το επιχειρηματικό σχέδιο της Άλτερ Έγκο.

Οι συνέπειες για τους εργαζόμενους θα είναι σημαντικές, έως και οδυνηρές καθώς, μετά την καταγγελία των συμβάσεων είναι πλέον άνεργοι, έχοντας στηρίξει την επιχείρηση ως το τέλος της.

Αλλά και οι υπόλοιπες εταιρείες του οργανισμού θα βρεθούν σε ένα νέο καθεστώς προκλήσεων και σύντομα τίποτα δεν θα είναι ίδιο στο ΔΟΛ.

Η ελπίδα είναι πως τα έντυπα του οργανισμού και οι εταιρείες θα κινηθούν με νέα λογική, με στέρεα θεμέλια, έτσι ώστε ο Τύπος να επιστρέψει.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.