Σοκ στην εφορία Βόλου: Έπεσε το ασανσέρ από τον 4ο όροφο και…

Τι συνέβη στην εφορία του Βόλου;

Σοκ στην εφορία του Βόλου σήμερα το πρωί, όταν το ασανσέρ που βρισκόταν στον τέταρτο όροφο «έκανε ελεύθερη πτώση» και έφτασε στο ισόγειο, με τρεις ανθρώπους μέσα, από τους οποίους τραυματίστηκε ελαφρά μία γυναίκα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, όλα έγιναν στις 10.15 σήμερα το πρωί, όταν δύο άνδρες και μια γυναίκα ηλικίας περίπου 50-55 χρονών μπήκαν στο ασανσέρ για να κατέβουν από τον τέταρτο όροφο στο ισόγειο.

Όπως ανέφερε μετά στους πυροσβέστες η τραυματισμένη γυναίκα, πριν ακόμη ξεκινήσει το ασανσέρ, ακούστηκε ένα απότομο “μπαμ” και ξαφνικά το ασανσέρ βρέθηκε στο ισόγειο.

Αμέσως ενημερώθηκε η Πυροσβεστική και επί τόπου πήγαν τρία οχήματα με επτά άνδρες, όπως και ο γιατρός του ΕΚΑΒ, ενώ ήδη στο σημείο είχαν συγκεντρωθεί κόσμος και εργαζόμενοι στην Εφορία.

Οι πυροσβέστες άνοιξαν την πόρτα στο ισόγειο και διαπίστωσαν ότι το κουβούκλιο του ασανσέρ βρισκόταν περίπου 40 εκατοστά κάτω από το επίπεδο του εδάφους και ευτυχώς, οι τρεις επιβαίνοντες ήταν καλά στην υγεία τους.

Μόνο, η γυναίκα διαπιστώθηκε ότι είχε τραυματιστεί στη μύτη και παραπονέθηκε ότι πονούσε το πόδι της, με αποτέλεσμα να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες από τον γιατρό του ασθενοφόρου και στη συνέχεια να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Οι άλλοι δύο άνδρες που βρισκόταν στο ασανσέρ ήταν καλά και δεν χρειάστηκε ούτε η παροχή πρώτων βοηθειών.

Εργαζόμενοι στην Εφορία καταγγέλλουν τις συχνές βλάβες των ασανσέρ και στις δύο εισόδους του κτιρίου, που έχουν αποτέλεσμα να πέφτει κόσμος και ζητούν να αντικατασταθούν.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.